Wie jarig is trakteert: Boni Supermarkt Staphorst geeft op 50ste verjaardag auto weg. Margriet Bloemhof is gelukkige winnaar

De uitreiking van de auto is feestelijk gevierd bij de supermarkt in Staphorst. Foto: Frens Jansen

Supermarkt Boni heeft van 24 augustus tot en met 21 september een prijzenfestival gehouden ter ere van de 50ste verjaardag van de supermarkt. Tijdens dit prijzenfestival werden door heel Nederland veel prijzen weggegeven, met als hoofdprijs een Volkswagen Up.
Lees meer over
De Staphorster

Op donderdag 22 september is de winnaar van de rode auto bekend gemaakt. De winnares komt uit Staphorst en heeft de auto afgelopen vrijdagavond in ontvangst genomen bij Boni Staphorst. De uitreiking van de auto is feestelijk gevierd bij de supermarkt in Staphorst. Margriet Bloemhof mocht met de nieuwe auto naar huis.

Formule- en marketingmanager Huub van der Horst heeft de auto persoonlijk overdragen aan de winnares. Tijdens deze avond werden ook de prijzen uitgereikt aan de andere winnaars in Staphorst. Het gaat hier om een witte SMEG Volautomatische espressomachine, een ballonvaart voor twee personen, een minuut gratis winkelen, een zwarte JBL Xtreme 3 en een FitBitCharge 5 smartwatch in de kleur steel blue.

Nieuwe spaaractie

Vanaf 5 oktober begint Boni weer met een hele mooie spaaractie, waarbij klanten kunnen sparen voor zes knuffels. Naast de knuffels is er ook een stickeralbum vol met leuke weetjes over alle bosdieren en 72 stickers die gespaard kunnen worden. De knuffels zijn ook leuk om weg te geven als Sinterklaascadeau.

Nieuws

menu