Wijkagent Maarten Krook vertelt tijdens jaarvergadering van Dorpsraad Punthorst

De leden van Dorpsraad Punthorst. Dorpsraad Punthorst

De Dorpsraad Punthorst houdt op maandag 20 maart een jaarvergadering in de Dr. Maarten Lutherschool in Punthorst. Tijdens de vergadering zijn enkele personen aanwezig namens de gemeente Staphorst, waaronder wijkagent Maarten Krook. Alle inwoners van Punthorst en overige belanghebbenden zijn welkom vanaf 19.30 uur. De vergadering begint om 20.00 uur.
Lees meer over
De Staphorster

Wijkagent Maarten Krook gaat deze avond vertellen over zijn functie en over inbraakgolven en inbraken in het buitengebied. Ook is hij beschikbaar voor vragen. Verder wil de Dorpsraad in gesprek met inwoners van Punthorst over de toekomst van het dorp.

Leefbaarheid en identiteit

De Dorpsraad Punthorst is een platform dat de leefbaarheid en eigen identiteit van Punthorst wil bewaken en bevorderen. Dit kan niet zonder de inbreng van alle inwoners uit het postcodegebied 7715 (Punthorst). „Graag willen we als Dorpsraad aan de slag met thema’s en acties die door de inwoners aangedragen worden, dit ook om een zo groot mogelijk draagvlak te creëren. We willen u daarom oproepen met ons mee te denken hoe we samen Punthorst en omgeving nu en in de toekomst leefbaar kunnen houden”, aldus de Drospraad. „Waar moeten we meer aandacht aan besteden? Je kunt hierbij denken aan thema’s als bereikbaarheid en verkeer, veiligheid, natuur, wonen en werken en openbare ruimte en noodzakelijke voorzieningen in Punthorst.”

Op zoek naar leden

Ook is de Dorpsraad op zoek naar personen die openstaan voor een functie binnen de raad. Wie interesse heeft kan een bericht sturen of het melden tijdens de jaarvergadering. Meer informatie of aanmelden via: www.dorpsraadpunthorst.nl of info@dorpsraadpunthorst.nl.

Schriftelijk aanmelden kan door een brief te sturen naar: Secretariaat Dorpsraad Punthorst, p.a. Alie Nijboer, Schapendijk 2a, 7715 PT Punthorst. Ook ideeën en vragen doorgeven kan via de genoemde mogelijkheden. Vooraf aanmelden heeft de voorkeur maar is niet verplicht.

Nieuws

menu