Boom reizen wordt Meppeler Courant Lezersreizen

NDC Mediagroep

Boom reizen gaat per 1 januari door onder de naam ‘Meppeler Courant Lezerseizen’. Met de overname van Boom uitgevers Nieuwsmedia door NDC Mediagroep ontstaat er een integratie met NDC lezersreizen en wordt het aanbod in lezersreizen nog uitgebreider.

Daar profiteert u als abonnee van!

Meppeler Courant Lezersreizen biedt u georganiseerde groepsreizen naar heel uiteenlopende bestemmingen en individuele arrangementen in binnen- en buitenland. Zo zullen de succesvolle vaardagtochten die u van Boom reizen gewend was in het assortiment blijven en wordt het aanbod uitgebreid met bijvoorbeeld een winter vliegvakantie naar Tirol en een fantastische groepsreis naar Zuid-Afrika.

Al deze lezersreizen zijn exclusief samengesteld voor lezers van de Meppeler Courant. Er wordt veel zorg besteed aan een uitstekende kwaliteit van vervoer, hotels en maaltijden. U reist met reisgezelschap uit het Noorden en bent daarom altijd snel op uw bestemming.

Alle aanbiedingen worden in de krant gepubliceerd en voor een volledig overzicht kijkt u op meppelercourant.nl/lezersreizen . U kunt zich dan meteen abonneren op de nieuwsbrief om geen enkele lezersaanbieding te missen.