Een avond met Carole King en James Taylor: Broadway Troupe en Erin Go Bragh treden op in café La Porte in Meppel

Broadway Troupe en Erin Go Bragh treden op in café La Porte. Foto: Aangeleverde foto

Het was een geslaagde avond voor Koor Broadway Troupe en Erin Go Bragh. Zij traden vrijdag 22 april voor het eerst in twee jaar weer op in café La Porte in Meppel. Het programma bestond uit liederen van het album Tapestry (1971) van Carol King en is aangevuld met muziek van James Taylor.

Een verrassing was de komst van Sally Taylor, de dochter van James Taylor en Carly Simon. Zij woonde samen met haar man Dean Bragonier een repetitie bij. Taylor, die net als haar vader singer-songwriter is, gaf hier haar interpretatie van That lonesome road : een nummer van James Taylor.

Het Carole King/James Taylor project lag al een tijd op de plank. Door de coronapandemie kon er minder gerepeteerd worden en was optreden niet mogelijk. Wel waren er online cursussen en repetities, maar er miste een stuk verbinding voor de koorlieden. Broadway Troupe is dan ook blij dat optredens weer mogelijk zijn: ‘Muziek en koorzang gaan niet zonder empathie. Het vermogen zich te kunnen inleven is iets wat koorzangers bijzonder maakt. Dat doen ze niet alleen, dat doen ze samen met anderen en dat willen ze graag delen met een publiek.’

Nieuws

menu