Entertainer Camiel Hemminga uit Meppel presenteert het Promsconcert in Emmen

Camiel Hemminga.

Camiel Hemminga. Aangeleverde foto

De Meppeler entertainer Camiel Hemminga presenteert op zaterdag 27 augustus het Promsconcert van de Harbour club Parc Sandur in Emmen.

Tijdens het openluchtconcert in de haven van het vakantiepark treedt onder andere de bekende sing- en songwriter Syb van der Ploeg als ‘special guest’ op.

Daarnaast wordt er, onder begeleiding van het 70-koppige Noord Nederlands jeugdorkest, de hele avond diverse soorten muziek gespeeld voor het publiek in bootjes en op de kade.

De presentator uit Meppel praat de avond aan elkaar en vermaakt het publiek tussen de muziekacts door. ‘De voorbereidingen zijn in volle gang. De repetities zijn begonnen en het belooft een magische en spectaculaire avond te worden in Emmen”, aldus Hemminga.

Naast Van der ploeg spelen de zusjes Kannegieter een thuiswedstrijd in de haven van Emmen. Als grote naam is daarnaast de zanggroep Lunedi aangekondigd. De drie zussen Willemijn, Annemarijn en Lillian Maandag laten hun mix van film muziek, opera en musical nummers horen tijdens het concert.