Luisterliedjes, poëzie en beeld van de Maten van de Keizer geven volledige beleving bij De Meenthe in Steenwijk: 'We zijn onderdeel van het culturele gebeuren van deze regio'

De Eleq theaterzaal in De Meenthe in Steenwijk wordt aankomende zondagmiddag gevuld met poëzie, muziek en beeld. De oude rotten in het vak van de Maten van de Keizer zorgen deze dag met hun voorstelling voor een lach en een traan. „Het is voor ons een hele nieuwe ervaring om op zo’n groot podium te staan.”

Aart Keizer uit Steenwijk, Guus Huis in ’t Veld uit Paasloo, Folkert Jellesma uit Tuk en Peter Hoekstra en Theo van de Bles uit Noordwolde vormen samen De Maten van de Keizer.

Aart Keizer uit Steenwijk, Guus Huis in ’t Veld uit Paasloo, Folkert Jellesma uit Tuk en Peter Hoekstra en Theo van de Bles uit Noordwolde vormen samen De Maten van de Keizer. Foto: Wilbert Bijzitter

Aart Keizer uit Steenwijk, Guus Huis in ’t Veld uit Paasloo, Folkert Jellesma uit Tuk en Peter Hoekstra en Theo van de Bles uit Noordwolde vormen samen De Maten van de Keizer. De muzikanten uit de regio wilden al heel lang een keer in Rabo Theater De Meenthe hun kleinkunst vertonen, en dat gaat er nu dan eindelijk van komen.

Nieuws

Meest gelezen