Minifestival met vijf stevige bands in achtertuin muziekcafé Clouso in Meppel

Bad Penny. Foto: Persfoto

Vijf bands treden op tijdens ‘Hey Ho Clouso’ in Meppel. In de achtertuin van muziekcafé Clouso wordt op zaterdag 9 juli een minifestival gehouden.

De bands Bad Penny, Robbing Banks, Bongloard, Afterpartees en The Kryng treden op. Voor de versterking van de inwendige mens wordt gezorgd voor Hindoestaanse catering. Het minifestival wordt gehouden in samenwerking met de Muziekcoöperatie en start om 15.00 uur.

Stevige muziek

Bad Penny is een jonge Amsterdamse glitterpunkband onder leiding van frontvrouw Sofie Ooteman. Ze toerden al in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Robbing Banks is een one-man-band uit Utrecht: Robin van Saaze is gitarist, drummer, zanger, producer én platenbaas van zijn eigen band. Hij maakt onversneden garagerock met krachtige liedjes.

Eveneens uit Utrecht komt de formatie Bongloard . Zij maken het podium onveilig met fuzzy gitaren, felle basriffs en beukende drums en zijn geïnspireerd door bands als Thee oh Sees en Ty Segall.

Afterpartees is afkomstig uit het Limburgse Horst aan de Maas. De groep brak acht jaar geleden door met energieke 70’s-punk en powerpop en speelde op festivals.

The Kryng wordt gevormd door Peter Kroes op bas en Arjan Spies (de gitarist van The Kik) op drums. De grote troef van de band is zanger/gitarist Mark ten Hoor, een vakman als het gaat om het schrijven van pakkende en krachtige nummers.

‘Hey Ho Clouso’ wordt muzikaal omlijst door DJ Suske. Tickets zijn verkrijgbaar via muziekcooperatie.nl .

Nieuws

menu