Nachtelijke Beleving doet Havelte aan. Publiek mag geheel nieuwe verhaallijn en route verwachten

Twee wetenschappers laten hun uitvindingen los op de drukte in Drenthe, tijdens de eerste editie in Diever. Foto: Andre Weima Fotografie

Na de succesvolle uitverkochte editie van de Nachtelijke Beleving in Diever, vindt eind deze week de tweede editie plaats. Met een geheel nieuwe verhaallijn en route staan de theatermakers van het Roestvrij Theater ditmaal in Havelte klaar voor het publiek.

Samen met een gids kunnen de bezoekers van donderdag tot en met zaterdag op pad. Onderweg kan het publiek genieten van kleine voorstellingen op verrassende locaties. Bezoekers die in Diever zijn geweest, kunnen zich volgens regisseur Leander Breen opnieuw laten verrassen tijdens deze wandelbelevenis vol theater en muziek in Havelte. „Hier gaat het over het thuiswerken en de werkdruk die hoger wordt. Wanneer ben je nog aan het werk en wanneer voel je je nog thuis?”, zo vraagt Breen zich af.

Ruimte voor ontspanning

In Drenthe is er nog ruimte voor ontspanning in de natuur, maar hoe doe je dat in een wereld waarin grenzen steeds meer vervagen? In de Randstad zijn al vele oplossingen voor het ruimtegebrek en het vinden van andere vormen van ontspanning. Daarom biedt een Randstedelijk bedrijf in Havelte een oplossing. Maar of dit goed zal uitpakken? Het Roestvrij Theater neemt de bezoekers mee in dit verhaal.

Wegens het succes van de kaartverkoop in Havelte is er opgeschaald naar het maximaal te verkopen kaarten. Vol is nu echt vol. Van 21 tot en met 23 oktober en van 16 tot en met 18 december volgen er nog twee edities met geheel nieuwe verhalen in respectievelijk Frederiksoord en Dwingeloo. Kaarten voor alle edities zijn te bestellen via www.roestvrijtheater.nl .

Nieuws

menu