Rondje met Pit: wandel of fiets mee

Rondje Drenthe dit jaar in Peize.

Trek op zaterdag 5 juni de wandelschoenen aan of pomp de banden op van de fiets want dan is het tijd voor een Rondje met Pit.

In heel Nederland zijn de trofeewinnaars van Kern met Pit 2020 aan de slag gegaan om een route uit te stippelen waarin belangstellenden al die bijzondere initiatieven zelf kunnen bekijken.

Hoe werkt het?

In elke provincie is een fiets- of wandelroute langs de trofeewinnaars uit 2020 van Kern met Pit en andere initiatieven uitgezet. In Drenthe is dit trofeewinnaar Beweegpark Peize. De dag begint in het Beweegpark waar de initiatiefnemers te ontmoeten zijn en waar van alles is te doen voor jong en oud. Vervolgens gaat de tocht door naar ontmoetingsplek De Rieshoek in Noordlaren, waar een kop koffie of thee wordt geserveerd voordat de route wordt vervolgd.

Op www.kernmetpit.nl/rondjemepit is meer informatie te vinden over de Rondjes met Pit en daar kan ook worden ingeschreven. Deze inschrijving is belangrijk om de rondjes coronaproof te houden. Uiterlijk donderdag 2 juni ontvangen de deelnemers de precieze route en meer informatie.