Aangeboden door: maxilia.nl

4x sportieve giveaways die opvallen

Foto: pexels.com

Ben jij voor jouw klanten op zoek naar een relatiegeschenk? Ga dan voor sportieve giveaways. Zo ondersteun je klanten, relaties en medewerkers bij hun fit-goals en tegelijkertijd maken ze ook nog eens ongemerkt reclame voor het bedrijf! Door sportieve musthaves zoals bidons op verschillende manieren in te zetten, kun jij de band met jouw klanten en relaties versterken. Ben je op zoek naar relatiegeschenken op dit gebied? In dit artikel vertellen we je waar je zoal op moet letten bij het selecteren van sportieve giveaways.

Shakebekers met logo

Wist je dat je shakebekers met een logo kunt laten bedrukken met jouw website-adres? Zo kun je een stijging verwachten in online shoppers! Veel van deze shakebekers zijn BPA-vrij. Dat betekent dat het product geen Bisphenol A bevat en daarmee een veilige keuze is. Als je gebruiksgemak belangrijk vindt, overweeg dan om vaatwasbestendige exemplaren aan te schaffen. Waar je ook voor kiest, voor ieder doel heb je de juiste shaker!

Rugzakjes

Wil jij op een voordelige manier aandacht vragen voor jouw product, dienst of onderneming? Dan helpen eenvoudige rugzakjes je op weg! Je kunt zowel de voor- als achterkant in maximaal vier kleuren laten bedrukken, zodat je gemakkelijk de aandacht kunt trekken. Naast een flesje water passen er prima een paar sportschoenen of een handdoek in, zonder dat deze tas onnodig draagkracht verliest. Schaf daarom rugtassen aan met metalen ogen en extra verstevigde hoeken, zodat je deze eenvoudig kunt gebruiken.

Recyclebare bidon

Wil je veel sporters bereiken? Dan kun je kiezen voor het bedrukken van bidons en gaan voor het investeren in recyclebare kunststof drinkflessen. Deze drinkfles heeft vier uitsparingen voor extra grip en is perfect voor recycling, wanneer de bidon voor een lange periode gebruikt is. Natuurlijk kun je ook overwegen om door middel van digital print de inkt rechtstreeks op de bidon te laten bedrukken. Dit is een fantastisch alternatief voor zeefdruk, aangezien deze techniek CMYK-kleuren toepast.

Waterflesjes

Wil je maximale impact creëren? Waterflesjes laten bedrukken is de ideale manier om meer zichtbaarheid te creëren en tegelijkertijd aan goede klantenbinding te doen. Waterflessen zijn daarnaast inzetbaar voor elk evenement en voor iedere branche. Voor klanten die van sporten houden, zoals bezoekers van een vrijetijdswinkel, zijn deze flessen de ultieme giveaway! Een strakke fles als de Titan beschikt over een roestvrijstalen dop en een opvallend detail van hetzelfde materiaal aan de onderkant. Ideaal voor promotionele doeleinden, zoals sportevenementen of als relatiegeschenk.

Nieuws

menu