Veel goud en versieringen in nieuwe interieurwinkel in Meppel. 'De winkel krijgt een Midden-Oosters thema'

Items die Luxuryhomeaccessoires gaat verkopen Foto: Amberly Lubberts

Dekbedden met print, tapijten, lampen, vazen, pannensets, messensets, kussen, rolgordijnen en nog veel meer. Dit is slechts een deel van het assortiment dat Luxuryhomeaccessoires in Meppel gaat verkopen. De winkel aan de Industrieweg 5 opent de deuren op zaterdag 18 maart.

Amberly Lubberts en Yusuf Bektas halen voor hun winkel in Meppel inspiratie van de Beverwijkse bazaar. „Mijn schoonvader staat met zijn winkel al vijftien jaar op de Beverwijkse markt”, zegt Lubbers. „Hij verkoopt rolgordijnen op maat, bedden en matrassen. Ik merkte op dat er in Meppel nog geen vergelijkbare winkel is. Wij vinden de homeaccessoires van de Beverwijkse bazaar heel mooi. In de omgeving van Amsterdam en Rotterdam lopen dit soort winkels erg goed. Vandaar onze keuze om in Meppel een winkel met deze spullen te openen. We verkopen accessoires met veel goud en versieringen in een Arabische stijl. De winkel krijgt een Midden-Oosters thema.”

De opening van de winkel wordt volgens de eigenaren „een feestje”. „We gaan een lint doorknippen en hebben ballonnenbogen staan. Ook kunnen de eerste 100 klanten een kussen kopen voor twee euro. En bij besteding vanaf vijftig euro krijgen klanten gratis een messenset. We verwachten zaterdag veel bezoekers’’, sluit Lubberts enthousiast af.

Nieuws

menu