Auto Palace Steenwijk gaat voor het totale plaatje: 'We bieden pasklare oplossingen voor de klant'

Het team van Auto Palace Steenwijk bij de nieuwe Crossland en Mokka van Opel. Foto: Daan Prest

„Wat beweegt u?”, zo is het motto van Auto Palace. Gerrit Tigelaar, vestigingsmanager van Auto Palace Steenwijk legt uit. „We bieden mobiliteit op maat, niet alleen het voertuig, maar ook alles eromheen. Denk aan de financiering, verzekering, schadeherstel, het hele pakket. Zo staan we ook in contact met mensen, klanttevredenheid staat voorop.”

Auto Palace bestaat sinds 1950 en heeft inmiddels 16 vestigingen. Het autobedrijf is sinds een aantal jaar ook in Steenwijk te vinden. „Auto Palace heeft vier Opel vestigingen en daar zijn wij er één van”, vertelt Tigelaar. „We werken hier met een team van dertien mensen. We gaan voor een goede relatie met de klant en gaan voor een lange termijn de samenwerking aan. Dat is ons doel.”

Klanten kunnen in Steenwijk terecht voor een aankoop van een nieuw of jong gebruikte Opel. Ook biedt het autobedrijf private lease, onderhoud en reparatie, schadeherstel aan de auto en ruitreparaties aan.

„Mensen kunnen onze showroom gewoon weer binnenlopen. Ook kunnen klanten die geïnteresseerd zijn in een elektrische auto van Opel een 24-uursproefrit maken. De occasions die we hebben staan zijn van zowel Opel als andere merken en we hebben het Eurorepar Car Service Label. We bieden pasklare oplossingen voor de klant.”

Eurorepar Car Service

Auto Palace in Steenwijk was de eerste vestiging van het autobedrijf die Eurorepar binnen de deuren heeft gehaald. Eurorepar Car Service staat voor een kwaliteitsvolle service, onderhoud, APK en reparatie aan elk automerk. Door zich aan te sluiten bij het Eurorepar netwerk heeft Auto Palace Steenwijk toegang tot een uitgebreid en scherp geprijsd assortiment aan onderdelen.

De technici beschikken daarnaast over internationale kennis en documentatie van alle merken en modellen auto’s. Tigelaar: „Dat houdt in dat iedereen met elk merk welkom is bij ons voor reparatie en onderhoud.”

Jong en oud

Opel zet de laatste jaren erg in op elektrificatie van de modellen. Dus ook in Steenwijk zijn er hybride en 100 procent elektrische modellen te vinden. „Daarnaast concentreert Opel zich op design en innovatieve technologie”, vertelt Tigelaar. „We hebben de nieuwe Crossland en de Mokka in de showroom staan. Dat zijn twee recente modellen waarmee Opel echt een nieuw pad bewandeld. De nieuwe looks met aan de voorkant het zwarte in de grill, geven een nieuwe uitstraling. Het is een mooi design met een nieuw gezicht.”

Daarnaast blijft Opel aantrekkelijk voor jong en oud, benadrukt Tigelaar. „We kunnen met Opel een jong gezin bedienen, maar ook starters en iemand die een zware caravan wil trekken. Van de compacte Corsa tot de stations en stoere Crossland: Opel is voor een breed publiek.”

Auto Palace Steenwijk is gevestigd aan de Dolderweg 50.Voor meer informatie: Steenwijk@autopalace.nl of (088) 003 56 65