B+B Personeelsdiensten houdt een sollicitatie- en inloopavond

Peter Smid van B+B personeelsdiensten promoot de winactie. Frank Steenbergen

Meppel - De mannen van B+B Personeelsdiensten nodigen belangstellenden uit die een nieuwe of andere uitdaging willen. Zij zijn welkom op de zogeheten sollicitatie- en inloopavond op vrijdag 19 juni.

Ze koppelen een actie aan de inloopavond. „Door een deelnamekaart in te vullen maak je kans op een sportieve, professionele mountainbike”, zegt Peter Smid, die aangeeft dat er altijd ruimte is voor gemotiveerde medewerkers. „We hebben gevarieerd werk bij diverse opdrachtgevers, waarbij we onze medewerkers de juiste ondersteuning geven.”
Met deze actie wil B+B mensen uitnodigen - die ander werk willen - om in ieder geval vrijdag 19 juni vanaf 18.30 uur bij het kantoor binnen te lopen en in gesprek te gaan. „Mocht je direct al een gesprek willen dan kan dat natuurlijk ook.”

Binnenlopen

Ook nodigt B+B (toekomstige) klanten uit om op op die dag binnen te stappen. „Een hapje en een drankje staan klaar”, besluit Smid die samen met Frank Steenbergen het kantoor in Meppel bestiert. Ook studenten of mensen die een paar dagen per week aan het werk willen, kunnen op 19 juni binnenlopen bij het kantoor aan de Noteboomstraat 2 in Meppel.


B+B Personeelsdiensten met vestigingen in Rouveen, Genemuiden en Meppel is een bedrijf dat medewerkers uitleent aan bedrijven dat tijdelijk ruimte heeft voor extra krachten. Door de snelle handelswijze en de juiste cao toe te passen is B+B in staat om direct in te springen op de behoefte van de klant.