Beddenspecialist Huisman in Steenwijk houdt vier dagen een mega magazijnleegverkoop

Jeroen Huisman houdt een Mega Magazijnleegverkoop vanaf woensdag tot en met zaterdag. Foto Wilbert Bijzitter

Van woensdag 2 november tot en met zaterdag 5 november houdt Beddenspecialist Huisman een ‘mega magazijnleegverkoop’. Tijdens deze dagen moet er ruimte gemaakt worden voor de nieuwste najaarscollecties.

Tijdens deze leegverkoop is er korting op alles. Denk aan korting op boxsprings, bedbodems en matrassen van de merken Beddelicious, Hasena, LeDorm, SLP en Swissflex. Daarnaast zijn er grote partijen kussens, dekbedden en hoeslakens voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Heel veel dekbedovertrekken voor de helft van de prijs en ook zware kwaliteit handdoeken van Vandyck met 50 procent korting. De collectie ledikanten wordt ook vernieuwd en verschillende showmodellen gaan met 60 procent korting weg.

Gratis meting

Beddenspecialist Huisman is aangesloten bij de dynamische groep Beddenspecialist.nl. Zij volgen de nieuwste trends op het gebied van boxsprings, matrassen, lattenbodems en bed- en badmode. En wat nog veel belangrijker is: zij zijn de specialist op het gebied van gezond slapen. Zo kun je gratis SlaapID-meting doen waarmee je slaaphouding gemeten wordt, het aantal draaiingen per nacht en ook je temperatuur gedurende de nacht.

De uitkomsten van deze meting zijn een belangrijk hulpmiddel, wanneer je een nieuw matras of een nieuwe boxspring zoekt. Alles voor een gezonde nachtrust en daarbij wil Beddenspecialist Huisman graag van dienst zijn.

De leegverkoop duurt maar 4 dagen. Huisman is gevestigd aan de Gasthuisstraat 39 in Steenwijk.

Nieuws

menu