Bhome Academy gaat van start in Meppel. 'Leren en inspireren voor en door ondernemers'

Bhome@Work. Foto: Daan Prest

Bij Bhome@work aan de Zomerdijk vindt donderdag de lancering plaats van de Bhome Academy. „Het is een nieuw initiatief van Bhome@work waarbij we het leren en inspireren doorzetten”, zegt Nynke de Vries van Bhome@work. „Tot nu toe deden we dit al voor onze eigen bewoners, maar met de Bhome Academy willen we ook ondernemers uit de regio aanspreken.”

Bhome@work heeft flexplekken, kantoren, meeting rooms en presentatieruimtes onder één dak. Een ‘bewoner’ van Bhome@work is voor de Academy gastcurator en stelt aan de hand van een thema een panel van personen samen.

De Vries: „Dit kunnen mede-ondernemers uit Meppel en omgeving zijn, maar ook deskundigen op een bepaald onderwerp. Deze panelleden gaan met elkaar in gesprek en vervolgens kunnen de aanwezigen met hun eigen vraagstukken met een panellid naar keuze verder in gesprek. Thema’s waar we nu aan denken zijn start-up, crypto, falen en duurzaamheid.”

Bhome is gevestigd in het oude pand van Edu’Actief aan de Zomerdijk. „Destijds stond leren en kennis delen centraal en dat zetten we voort met de academy. Deze is er voor onze bewoners en alle buitenstaanders die zich aangesproken voelen tot het thema. Het gaat erom dat we kennis delen en van en met elkaar leren.”

Nieuws

Meest gelezen

menu