Bloemenboetiek Jarina vestigt zich ook in Meppel

Het team van Jarina. Benny Spin

Meppel - In de Wijk en Staphorst is Bloemenboetiek Jarina inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde bloemenspeciaalzaak, waar kwaliteit en creativiteit hoog in het vaandel staan. Op donderdag 13 april komt daar een derde vestiging bij in Meppel.

In het prachtige monumentale pand aan de Kruisstraat 15 is het team van Jarina druk bezig met de voorbereiding. De nieuwe inrichting word aangepast aan het pand met veel hout en ijzer. Daarmee blijft het concept van Jarina hetzelfde. Het team bestaat uit enthousiaste bloembindsters in een mix van jarenlange ervaring. Ook in de nieuwe vestiging in Meppel kun je terecht voor alle bloemwerk, zoals bruidsboeketten, rouwbloemwerk en gelegenheidsbloemwerk.

Verse bloemen

Ook in deze winkel zal een continu wisselend assortiment zijn van verse bloemen en planten , die drie keer in de week van de veiling komen. Naast bloemen en planten zijn er ook veel leuke cadeautjes en sfeervolle woondecoraties zoals aardewerk, lampen en klokken van eigentijdse merken als: PTMD, Brynxz, Fidrioglas, Robberts Collections en Country Field.

Net als in de Wijk en Staphorst staat in Meppel ook veel opgemaakt glas en ander bloemwerk klaar, voor diegene die op zoek is naar een snel en gemakkelijk cadeautje. Bloemenboetiek Jarina is aangesloten bij Fleurop verzendorganisatie. Ook is er bij Jarina op de bovenverdieping ruimte voor workshops voor groepen, bijvoorbeeld personeelsverenigingen.

Aanbiedingen

Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe pand zijn er van 13 tot en met 15 april diverse aanbiedingen. Eigenaresse Arina Holterman en haar team hebben er zin in.

Nieuws

menu