De Nieuwenhuijse jaarbeurt is voor Volvo's met ervaring

Nieuwenhuijse Meppel. Wilbert Bijzitter

Meppel - Volvo eigenaren kunnen in Meppel terecht voor een Nieuwenhuijse jaarbeurt. De Volvo dealer uit Meppel biedt sinds 15 juni een voordelige onderhoudsbeurt aan speciaal voor Volvo’s van zes jaar en ouder.

„Het beste onderhoud voor uw Volvo en geheel op maat. Speciaal voor Volvo’s van zes jaar en ouder hebben wij de Nieuwenhuijse jaarbeurt ontwikkeld”, laat de dealer weten. „Wij adviseren u om deze jaarbeurt jaarlijks te wisselen met een onderhoudsbeurt volgens de Volvo richtlijnen. Wij bieden de beste Volvo-kwaliteit voor de scherpste prijs.”

Volvo-kwaliteit

De monteurs bij Nieuwenhuijse zijn door Volvo opgeleid voor alle Volvo’s, ongeacht bouwjaar. Hierdoor kennen zij elke Volvo van binnen én buiten en kunnen zij efficiënt aan de auto werken. „Wij leveren de beste Volvo-kwaliteit, hebben minder uren nodig voor uw auto en bieden tot 15% korting op uren en onderdelen. Daarom zijn wij scherp geprijsd.”

Het onderhoud aan Volvo’s doet Nieuwenhuijse met de nieuwste en beste materialen. Hoe ouder de Volvo, hoe meer korting op de onderdelen en op de tijd die zij nodig hebben. „Natuurlijk ontvangt u vooraf altijd een prijsopgave en zijn er geen verrassingen achteraf”, aldus de Volvo dealer.

Drie stappen

Welke voordelen bezoekers ontvangen bij de Nieuwenhuijse jaarbeurt is afhankelijk van de leeftijd van de Volvo. Is de auto tussen de 6 en 8 jaar dan kost een jaarbeurt inclusief gratis software-updates, gratis APK en een jaar Volvo Assistance (pechhulp) 299,- euro.

Is de auto tussen de 8 en 10 jaar oud dan kost de jaarbeurt ook 299,- euro, inclusief gratis software-updates, gratis APK*en een jaar Volvo Assistance (pechhulp). Maar ook nog eens 10 procent korting op onderdelen en uren.

Is de Volvo tussen de 10 en 12 jaar dan kost een jaarbeurt inclusief gratis software-updates, gratis APK en een jaar Volvo Assistance (pechhulp) 219,- euro. plus 10 procent korting op onderdelen en uren. Is de Volvo 12 jaar of ouder dan kost de jaarbeurt 219,- euro. Dat is inclusief gratis software-updates, gratis APK een jaar Volvo Assistance (pechhulp) en 15 procent korting op onderdelen en uren.

Veel voordeel

Zo levert de Nieuwenhuijse jaarbeurt al snel veel voordeel op. „Ook kunt u uw huidige pechhulp abonnement opzeggen, want u krijgt 1 jaar lang gratis onze 24 uurs Europese wegenhulp; Volvo Assistance. Heeft uw Volvo meer onderhoud, reparatie of nieuwe onderdelen nodig? Ook dan staan we voor u klaar.”

Nieuwenhuijse Meppel is gevestigd aan de Blankenstein 490 in Meppel. Voor meer informatie: (0522) 23 74 37 of meppel@nieuwenhuijse.nl.