De activiteitenlocatie van het Oosten, het Schwarzwald Rijssen!

Afbeelding: Pexels

Afbeelding: Pexels

Het Schwarzwald in Rijssen is dé locatie voor spraakmakende bedrijfs- en vrijgezellenfeesten . Door het diverse aanbod in activiteiten is er voor elk soort feest een passende invulling. Kortom, een unieke belevenis voor iedereen!

De Buggy Bugxter Tour is Trending. De snelheid, adrenaline en het gevoel van echte vrijheid maken deze activiteit populair. Als één van de weinige buggy partijen in Nederland bieden we de mogelijkheid om voor een groot deel offroad te crossen. Het cross gevoel komt pas écht tot z’n recht op de onverharde paden van het Twentse bosrijke landschap. Kortom maximale beleving!

Naast beleving staat het Schwarzwald voor veiligheid, door enkel te rijden met buggy’s van de beste kwaliteit en begeleiding door professionele instructeurs.

Alternatieve avontuurlijke activiteiten zijn de e-chopper, 4x4 cross clinic en het quad rijden. Voor deelnemers met een meesterbrein zijn er uitdagende escaperooms met diverse, spraakmakende thema’s beschikbaar.

Gaat de voorkeur uit naar een compleet arrangement? Bij Het Schwarzwald combineer je een leuke activiteit met een smaakvolle BBQ, bourgondische hittesteen of buffet inclusief onbeperkt bier, fris en wijn.

Wacht niet langer, maar neem contact met ons op voor een dag om nooit te vergeten!

Het Schwarzwald activiteitencentrum
Markeloseweg 115
7461 PB Rijssen
Tel. 0548-518505