De beste trends op het gebied van fauteuils

Afbeelding: Pexels

Afbeelding: Pexels

Het uitzoeken van een goede fauteuil is belangrijker dan ooit. Misschien heb je een leuke hoek bij een kachel die de nodige sfeer kan gebruiken. Of je mist een extra zitgelegenheid dichtbij de bank. Een fauteuil is de ideale plek om even helemaal tot rust te komen. Perfect om te genieten van een lekkere kop thee, om je favoriete boek te lezen of om op te warmen onder een dekentje. Het is dus ook niet zo gek dat de fauteuils aanweziger dan ooit zijn in woonwinkels en erg geliefd zijn om te kopen. Wat de beste trend van dit moment is, lees je hier.

Kies voor een fauteuil in een hotel-chique uitstraling

Een hotel-chique uitstraling is één van de grootste woontrends van dit moment. Je zorgt met deze woontrend voor een enorm luxe uitstraling en de woontrend past ook nog eens perfect binnen ieder type woning. Dus of je nu een woning uit de jaren ‘30 hebt, een nieuwbouwwoning of iets daartussenin. Het kiezen voor de hotel-chique woontrend is altijd een goed idee. Verfijnde stoffen, luxe materialen en mooie blikvangers in de kamer, vormen een belangrijke basis van deze woonstijl.

Mix-and-match prints met elkaar in een ruimte

Als je gaat voor een hotel-chique woonstijl, dan mag de fauteuil zonder twijfel opvallen bij jou in de kamer. Kies bijvoorbeeld voor sfeervolle velvet fauteuils. Dit stofje zorgt voor een enorm luxe uitstraling en voelt ook nog eens erg fijn aan. Het fluweel is daarnaast in oneindig veel kleuren te verkrijgen, zodat er voor jouw smaak een passend design te vinden is. Wie weet heb je op dit moment al een sterke voorkeur als het aankomt op de kleur van de stoel bij jou in het interieur.

Ga voor een rustige basis door een eettafel in een basic design te kopen

Om te gaan voor een stukje kracht van herhaling, is een fauteuil van velvet erg goed te combineren met eetkamerstoelen van velvet. Let er echter wel op dat het interieur niet té druk gaat worden. Een rustige basis kun je goed bereiken door te kiezen voor een eettafel van VidaXL in een rustige uitvoering. Materialen zoals hout en marmer doen het dan bijvoorbeeld altijd erg goed. Om een goed beeld te krijgen van de designs die er zoal zijn, is het zeker geen verkeerd idee om alle modellen eens een keer met elkaar te vergelijken.