Drie producten om echt eens te proberen in de supermarkt

-

-

De supermarkt is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. We vinden het heel vanzelfsprekend om altijd een supermarkt in de buurt te hebben. Toch is de kans klein dat men alles al eens heeft geprobeerd. Sterker nog: er zijn genoeg mensen die hun boodschappen bij heel veel verschillende plekken vandaan halen. Ze gaan naar de bakker, de slager, de groenteboer en de markt en halen ook nog wat dingen die ze niet hadden in de supermarkt. Maar wist u dat de kwaliteit van de producten in supermarkten als ALDI heel hoog ligt? Door slim inkopen te doen, kunnen dus vrijwel alle boodschappen gewoon in de supermarkt gehaald worden. Dat scheelt reizen en ook nog eens de nodige kosten.

Nieuwsgierig geworden? Hieronder volgen drie producten om echt eens te proberen in de supermarkt.

1. Brood

Er zijn genoeg mensen die nergens anders brood vandaan willen halen dan bij de eigen bakker. Vroeger waren de smaakverschillen dan ook erg groot. Het brood bij de supermarkt kon hier echt niet aan tippen. Inmiddels is dat wel anders. Het brood in de supermarkt wordt ook elke dag vers gebakken. Bovendien is het brood bij een supermarkt in de buurt een heel stuk goedkoper. Zeker de moeite waard om eens uit te proberen dus. Helemaal nu de inflatie de prijzen van brood enorm opvoert. Alle kleine beetjes helpen.

Tip: ga bij voorkeur in de ochtend al naar de supermarkt. Dan zijn de verse broden net binnen. Op dat moment is er niet alleen meer keus, maar is ook duidelijk hoe krakend vers die eerste boterhammen zijn.

2. Vers gesneden groenten, fruit en sla

Het zal niemand zijn ontgaan dat we door de jaren heen steeds drukker zijn geworden. In de meeste gezinnen werken beide ouders. Soms zelfs allebei veertig uur per week. Nodig om comfortabel te kunnen leven. Dit betekent echter wel dat er minder tijd is voor het huishouden. Logischerwijs wordt er liever aandacht geschonken aan elkaar dan aan het kokkerellen. Gelukkig kan het ook een heel stuk gemakkelijker.

In de supermarkt zijn er talloze voorgesneden zakken en bakjes voorgesneden groenten, fruit en sla te vinden. Zo staat er binnen mum van tijd een gezonde en voedzame maaltijd op tafel.

3. Tapas

Avondje met vrienden of familie? Dan moet er natuurlijk wel iets lekkers op tafel komen te staan. Tapas mogen dan ook niet ontbreken. Toch kan het best wel prijzig zijn om allerlei schaaltjes met lekkers op tafel te zetten. In de meeste supermarkten is hier wel iets op gevonden. Elke supermarkt bevat namelijk over een eigen tapas assortiment. Allerlei kleine hapjes om met elkaar van te genieten. De prijs- en kwaliteitsverschillen lopen per supermarkt erg uiteen. Het kan dus geen kwaad om verschillende producten te proberen.