Aangeboden door: Dutzfloors

Een houten vloer voor het leven of voor even

-

Een échte houten vloer is voor veel mensen een typische toekomstdroom. Een waarvan ze denken: dat doen we wel wanneer we gaan verhuizen. Want het wisselen van huizen lijkt het uitgelezen moment om iets aan je interieur te doen. En ergens is dat ook zo. Maar toch, waarom zou je eigenlijk wachten? Waarom zou je niet nu al die droomvloer aanschaffen? Dat doet namelijk meer met je huidige huis dan je denkt.

Natuurlijke look van echt hout

Laten we beginnen met het meest voor de hand liggende: mensen kopen een houten vloer omdat ze het mooi vinden. Met name een houtsoort als eikenhout heeft een natuurlijke warmte die je met pvc of laminaat niet snel krijgt. Dutzfloors uit het Friese Beetsterzwaag maakt haar vloeren zelfs uitsluitend van Europees eikenhout. “De unieke nerftekeningen op het hout is iets waarvoor klanten bij ons naar binnen stappen, ook uit Meppel en omstreken”, aldus adviseur Redmer van Dobbenburgh.

Klanten weten de Friese eikenhoutspecialist vanuit heel Nederland te vinden. Niet alleen voor de houtsoort, maar ook door de mogelijkheden qua maatwerk. Zoek je een rustieke vloer die eruitziet alsof hij al honderd jaar oud is? Of voel je meer voor een strakke vloer die goed past in een Scandinavisch interieur? Bij Dutzfloors kiezen klanten zelf het aantal noesten en de zichtbaarheid van nerfstructuren. Zo past de vloer altijd perfect bij jouw gedroomde interieur.

Een duurzame investering

Dat mensen echte houten vloeren als een luxeproduct beschouwen, is volledig terecht. Het is niet een aankoop die je jaarlijks doet - het is een investering. Houten vloeren voegen een bepaald karakter toe aan je woning, ongeacht of het nu gaat om visgraat of rechte planken. De vloer zorgt laat jou thuisvoelen, maar brengt ook een waarde met zich mee die in geld is uit te drukken. Een eikenhouten vloer zorgt namelijk voor een mooie waardeverhoging van je huis. Wil je pas over een aantal jaar verhuizen, dan is de aanschaf van een hoogwaardige vloer dus nooit weg. De volgende bewoners betalen er namelijk graag voor!

Wist je dat je een houten vloer ideaal kunt combineren met vloerverwarming? In tegenstelling tot wat mensen soms denken, trekt het eikenhout van Dutzfloors niet krom. De vloer blijft altijd strak liggen, ongeacht of er koud of warm water door de leidingen stroomt.

Jouw wensen, jouw droomvloer

Een droominterieur is altijd persoonlijk. Natuurlijk laat je je inspireren door wat je bij anderen thuis of op televisie ziet. Toch zijn het de details in een interieur die het uniek maken. Ook wat dat betreft, ben je bij Dutzfloors aan het juiste adres. Met een groot arsenaal aan bewerkingen zijn de ontwerpmogelijkheden praktisch oneindig.

Zoek je een bijna matte vloer? Door het houtoppervlak te schuren, verdwijnt de nerfstructuur naar de achtergrond. Mag het wel wat stoerder? Dutzfloors geeft haar eikenhout - als klanten dat willen - een doorleefd karakter door het met bouten en moeren te bewerken. Ook qua kleur is alles mogelijk. Van duidelijk zichtbare beits tot aan olie met een subtiele kleur. Houten vloer in woonkamer? Houten vloer in slaapkamer ? Doordat je zelf aan het roer staat van het maakproces, creëer je samen met de professionals van Dutzfloors een vloer waar je nog jaren verliefd op bent.

Persoonlijk advies op drie kwartier rijden

Misschien struin je dagelijks Pinterest of Instagram af naar die ene perfecte vloer. En duurt die zoektocht al maanden. Op zoek naar een frisse blik? Wil je advies dat zich uitsluitend richt op jouw wensen en voorkeuren? Dutzfloors ligt praktisch naast de deur. Op slechts drie kwartier rijden van Meppel vind je een grote showroom met een klein team enthousiastelingen. Er staat een jong en vrolijk team voor je klaar met jarenlange ervaring en specialistische kennis. Tijd voor een kennismaking? De koffie staat klaar!Nieuws

menu