Aangeboden door: sanitairkamer.nl

Een nieuwe badkamer of je badkamer verbouwen? Een aantal tips!

Eigen foto

Ga jij je keuken of badkamer verbouwen? Dan zijn hier allerlei nieuwe spullen voor nodig. Steeds vaker kiezen mensen ervoor om een verbouwing aan te gaan. Of dit nu in je huidige woning is of een nieuwe woning waar nog veel aan gedaan moet worden. Het is verstandig om goed research te doen naar wat jij en je eventuele partner mooi vinden. Zo weet je goed waar je wel en niet naar moet kijken en kun je sneller keuzes maken. Doe dit vooral lekker dicht bij huis, zodat je niet alles van hot naar her hoeft te sjouwen. Kijk dus goed in de buurt van Meppel.

Badkamer of keuken?

Of je nou voor een badkamer gaat of voor een nieuwe keuken, je moet altijd een kraan kopen . Op beide plekken maak je namelijk veel gebruik van water en moet je veel afspoelen. Van groenten uitwassen tot je gezicht wassen in de ochtend. Een mooie kraan is dan ook geen overbodige luxe. Je kunt gaan voor een standaard zilveren kraan, maar er zijn tegenwoordig allerlei soorten waarvoor je kunt kiezen. Denk aan een zwarte kraan met een matte afwerking, of een glanzende gouden kleur. De laatste optie valt op en zorgt voor een echt statement in je keuken of badkamer.

Een mooi geheel

Een leuk idee is om je keuken te laten aansluiten op je badkamer. Houd je van een betonlook? Dan kun je in je keuken gaan voor een betonplaat op je kookeiland. In je badkamer kun je dan bijvoorbeeld een betonlook op je muur creëren of tegels uitkiezen die een betonlook geven. Een andere leuke optie is marmer. Marmer zie je ook steeds meer terugkomen in woningen. Uiteindelijk moet je gaan voor de keuze die bij jou aansluit. Zo kun je lekker lang genieten van je verbouwing.

Nieuws

menu