Elja Mode en Nautic Blue houden weer Modeweken

Jan en Maria de Vries organiseren ook dit jaar weer de Modeweken met de nieuwste voorjaarsmode en acties. Foto Sieb van der Laan

In aanloop naar het grote Fashion Weekend in het laatste weekend van maart, op zaterdag 25 en zondag 26 maart, organiseren Maria en Jan de Vries van Elja Mode en Nautic Blue aan de Woldpromenade de komende twee weken hun jaarlijkse Modeweken.

De start van de Modeweken is maandag 13 maart. „We zijn er weer klaar voor en we hebben er heel veel zin in. Onze winkels zijn de afgelopen week helemaal gerestyled voor het komende voorjaar,” klinkt het enthousiast. „Het wordt een voorjaar vol kleur; met veel roze, felgroen en oranje. Een echt blijvertje zijn de maritieme kleuren, ook dit jaar is er weer veel moois verkrijgbaar in het sportieve blauw, wit en rood. Dit voorjaar zien we veel broeken; variërend van verschillende jeansvarianten tot uitvoeringen in vrolijke prints. Zowel bij Elja Mode als bij Nautic Blue hebben we daarom een leuke aanbieding met broeken. Bij aankoop van een broek geldt tijdens de Modeweken een korting van 10% op een bovenstuk naar keuze. En dat kan van alles zijn: een top, een blouse, trui of jasje.” Verder heeft Elja Mode een Modeweken-aanbieding met shirts die overal bij passen, uitgevoerd in drie verschillende kleuren voor € 29,99 per stuk.

Gratis naar de film

Filmliefhebbers onder ons moeten zeker naar Nautic Blue. „Tijdens de Modeweken hebben we een actie in samenwerking met Luxor Steenwijk en Meppel en met het merk A Fish Named Fred. Bij aankoop van een artikel van dit merk krijg je 2 bioscoopkaartjes voor een film in één van beide bioscopen, naar keuze. Ons fashionteam staat klaar om de nieuwste mode te laten zien van de verschillende populaire modemerken die in onze winkels te vinden zijn. Bij Nautic Blue hebben we naast ‘A Fish Named Fred’ ook veel moois van onder meer NZA, Para Me, HV Polo en Josephine & Co en bij Elja Mode hebben we veel keuze in kleding van bijvoorbeeld het sprankelende merk Tramontana en de topmerken Geisha, Gerry Weber en Betty Barclay.”

Showtijden Fashion Weekend

De Modeweken lopen tot en met het Fashion Weekend op 25 en 26 maart. „Tijdens het Fashion Weekend zijn onze nieuwe voorjaarscollecties op de catwalk voor de winkel te zien. Onze showtijden zijn om 13.45 uur, om 14.45 uur en om 15.45 uur, zowel op zaterdag als op zondag. Op de catwalk zullen we veel kleurrijke vestjes, truien en bloesjes showen in de allernieuwste trend: met pofmouwen en broderiedetails.”

Nieuws

menu