Fizz verhuist van Meppel naar Zwolle

IJsseltoren in Zwolle Foto: Mediahuis Noord

Fizz digital agency kijkt vanaf vandaag niet meer uit op het centrum van Meppel, maar op de skyline van Zwolle. Het hoofdkantoor van het Meppeler bedrijf zit nu op de veertiende verdieping van de IJsseltoren in Zwolle. Daarbij maakt het bedrijf onderdeel uit van agency SIXD’.

SIXD’ is een verwijzing naar de hypothese dat iedere levende persoon op aarde maximaal zes stappen van elke andere persoon verwijderd is.

‘Het is een creatieve bundeling van labels in branding, marketing, publishing en web’, zo laat het bedrijf weten. The Post, FIZZ Digital Agency, Ten Brink Uitgevers en Digineers hebben als speerpunt om merken en publiek met elkaar verbinden.

In één keer het grootste branding- & marketingbureau van de regio

De zestig medewerkers zijn per 1 december gehuisvest op de 14de verdieping van de IJsseltoren in Zwolle.

Michiel ten Brink, eigenaar van SIXD’, vertelt: „Een specifiek merk- of content vraagstuk bedienen we optimaal door de juiste specialismes van de verschillende labels bij elkaar te brengen. We geloven in nauwe samenwerking van verschillende talenten, zodat we een stevig en consistent merk- en marketingverhaal voor opdrachtgevers creëren. De bureaus blijven met hun eigen expertise zelfstandig actief, maar nu allemaal vanuit dezelfde hoofdlocatie in Zwolle. Hierdoor kunnen we nog sneller reageren op klantvragen en het juiste team samenstellen.”

Vanuit Zwolle groeien de labels van SIXD’, The Post, FIZZ, Ten Brink Uitgevers en Digineers samen verder. Daarnaast blijft het bedrijf actief in Meppel en Amsterdam.

Nieuws

Meest gelezen