Aangeboden door: Amslod

Geld besparen op een creatieve manier

Eigen foto

Als je een beetje krap bij kas zit, is dat erg vervelend. Niemand wil financiële problemen en dat gunnen we niemand ook. Het is naar om je in zo’n situatie te bevinden en hier wil je het liefste zo snel mogelijk uitkomen. Het is dan raadzaam om te kijken naar manieren om extra inkomen te verkrijgen, maar net zo goed om naar manieren te kijken die je wellicht een smak met geld besparen. We gaan een hele creatieve manier met je bespreken om geld te besparen, eentje waar je hoogstwaarschijnlijk nog niet aan hebt gedacht. We nemen een aantal dingen met je door die hiervoor belangrijk zijn. Hoe we hier op gekomen zijn? Krap bij kas zitten dwingt je in een situatie waarin je creatief moet zijn met sommige dingen. Houd in je hoofd dat het beter wordt, en dat dit hier mogelijk bij kan helpen.

Vervoer

Allereerst willen we je even meenemen in ons creatieve idee om geld te besparen, het ziet namelijk toe op het vervoer waar je gebruik van maakt. Het hebben van bijvoorbeeld een auto of scooter is duur. Dit moet verzekerd worden, er moet brandstof in, je betaalt allerlei belastingen en om nog maar niet van de aanschafkosten te spreken. Een rib uit je lijf, je mag wel een nier verkopen, wil je dit onderhouden. Daar moeten wij niet aan denken en daarom raden we je aan om te kiezen voor een e bike . Een e bike maakt je dagelijkse leven een stuk makkelijker en goedkoper, en waarom het dit goedkoper maakt lees je hieronder. Wel kunnen we je alvast vertellen dat een e bike in Meppel ruim voldoende is. Moet je verder zijn dan ergens in Meppel of omstreken? Dan pak je toch lekker de bus of trein!

E bike en kosten besparen

Een elektrische fiets dames of een elektrische fiets heren, dat bespaart je enorm veel geld. Maar waarom dat zo is? Omdat je, als je een auto hebt, deze kunt verkopen en dat je een hele hoop financiële ruimte geeft. Mocht je nog geen auto hebben maar hier wel over hebben nagedacht, dan is dat ook niet meer nodig en kun je je geld lekker in je zak houden voor andere, belangrijke dingen. Daarnaast ben je geen geld kwijt aan brandstof, maar minieme bedragen voor de elektriciteit waarmee je hem oplaadt. Er zijn nog veel meer andere voordelen, die niets met kosten te maken hebben, maar daar hebben we het hieronder nog even kort over.

Gezondheid

Buiten zijn is gezond voor iedereen. Met een e bike maak je hiermee ook gelijk een stap in de juiste richting. Je bent namelijk veel meer buiten dan wanneer je een auto hebt, is dat even fijn? Je kunt lekker op pad naar je bestemming en tegelijkertijd een frisse neus halen. Tevens bevorder je je bloeddoorstroming radicaal, hetgeen ook erg goed voor je is. Ook al heb je die trapondersteuning aan, je werkt hier wel degelijk aan. Daarnaast is beweging goed voor je, al is het lichte beweging. Het vermindert de kans op allerlei ziekten, ook mentale.

Nieuws

menu