Grietje Troost-Compagner uit Rouveen begint een uitvaartonderneming

Kaars Foto: Aangeleverde foto

Grietje Troost-Compagner uit Rouveen stapt in de voetsporen van haar vader Harm Compagner. Ze start met ondersteuning van onder andere Theo van Dieren en Gea van Sleen een uitvaartonderneming voor Staphorst, Rouveen en omstreken.

Van Dieren heeft sinds 1978 ervaring in de laatste verzorging. Gea van Sleen is sinds 1991 uitvaartverzorgster in Meppel. Grietje Troost-Compagner hoopt als uitvaartverzorgster families bij te mogen staan in moeilijke tijden en zorgen uit handen te nemen voor een rustig afscheid. Haar vader zal alleen het rouwvervoer blijven doen.

“Sinds 2009 heb ik samen met mijn vader en Theo de laatste verzorging gedaan en ben op de hoogte van de Staphorster gebruiken. Ook willen we tradities graag in stand houden, en Staphorster kledij is bij ons bekend. Ik hoop de betrokkenen bij te staan om een waarde- en betekenisvol afscheid te kunnen nemen van hun dierbare”, aldus Grietje.

Wilt u informatie, een voorgesprek of iets kwijt, stuur een mailtje naar [email protected] . Voor het melden van een overlijden is het bedrijf 24 uur per dag telefonisch bereikbaar: 06-19700995 of b.g.g 06-54281846

Nieuws

Meest gelezen