Henk Maat ademt Concordia. Collega's zetten hem vol trots in het zonnetje na carrière van vijftig jaar

Henk Maat (derde van links) wordt zeer gewaardeerd door zijn collega's. Aangeleverde foto

Henk Maat is sinds 18 augustus 1971 in dienst bij de Drentse Bouwmaterialenhandel Concordia, tegenwoordig bekend als Bouwcenter Concordia. Henk heeft daarmee officieel zijn vijftigjarig jubileum bereikt. Met enorm veel trots en waardering hebben zijn collega’s Henk Maat in het zonnetje gezet.

Henk ademt Concordia; hij kent zijn collega’s, klanten en leveranciers van A tot Z en helpt daar waar zijn expertise nodig is. Henk heeft een voorliefde voor hout en weet daar alles over te vertellen. Een gevleugelde uitspraak van Henk is dan ook: ‘Henk Maat, voor al uw hout en plaat!’ Daarnaast verkoopt hij met gemak alles uit de bouwshop, maar bezoekt hij ook regelmatig met veel plezier en enthousiasme ‘zijn’ klanten als vertegenwoordiger.

Henk Maat draagt Concordia een warm hart toe en dat uit zich ook in de rondleidingen die hij verzorgt of infoavonden waar hij vol enthousiasme zijn steentje bijdraagt. Daarmee maakt hij niet alleen bedrijven enthousiast voor Bouwcenter Concordia en de bouw in zijn algemeenheid, maar ook scholieren probeert hij te enthousiasmeren.

Als collega wordt hij ook enorm gewaardeerd. Niet alleen is hij al twintig jaar bestuurslid van de personeelsvereniging, maar staat hij altijd voor iedereen klaar of maakt een praatje waar hij maar binnenloopt.

Nieuws

Meest gelezen