Huidinstituut Tjeerdsma in Meppel breidt uit. Nieuwe specialist toegevoegd aan team

Marja en Herma bij Huidinstituut Tjeerdsma. Foto: Herma Tjeerdsma

Huidinstituut Tjeerdsma breidt uit met ervaren huidverbeteringsspecialist Marja Bos. Zij start 1 december.

Marja heeft veel ervaring met lichaam- en gezichtsbehandelingen en is een goede aanvulling voor het team. Vanaf 1 december is er weer ruimte om een afspraak voor een huidverbeterende behandeling in te plannen.

Huidinstituut Tjeerdsma is het afgelopen jaar sterk gegroeid en was al enige tijd op zoek naar uitbreiding. Na in 2019 een naamsverandering te hebben doorgevoerd en het concept te hebben vernieuwd, sloeg in eerste instantie corona ook hard toe in de wereld van de schoonheidsspecialistes.

‘Gelukkig kan sinds maart dit jaar weer alles qua behandelingen en sindsdien is de agenda van Huidinstituut Tjeerdsma onafgebroken vol geweest.’ De populaire introductiebehandeling was lastig in te plannen, waardoor mensen zichzelf regelmatig op de wachtlijst moesten plaatsen. ‘Met de komst van Marja kunnen we gelukkig alle (nieuwe) klanten weer goed bedienen en ik heb er 100 procent vertrouwen in dat ze een geweldige huidspecialist is die echt wat te bieden heeft qua behandeling en resultaat. De maand december is altijd topdrukte, dus het moment had niet beter kunnen zijn en daarnaast hebben we een aantal speciale acties. Zie hiervoor onze website’, aldus Herma Tjeerdsma.

Nieuws

Meest gelezen