Aangeboden door: dezomerspecialist.nl

Intex prism frame 300 x 175 x 80 cm: een uitgebreide review

Foto: unsplash

Hoe lekker is het om een eigen zwembad in je tuin te hebben? Dan kun je lekker afkoelen bij warme temperaturen, je kinderen kunnen er heerlijk in spelen en een bbq met zwembad is net wat leuker. Je hoeft hierbij ook helemaal niet meer zo diep in de buidel te tasten als dat veel mensen nog altijd denken.

Een opzetzwembad is namelijk ook een prima optie. Bij de Zomerspecialist koop je bijvoorbeeld zeer sterke zwembaden van Intex. Een van de topmodellen is de intex prism frame 300 x 175 x 80 cm , en daar gaan we hieronder uitgebreid naar kijken met een review!

Het formaat van het zwembad

Het Intex prism frame pool 300 x 175 x 80 cm is natuurlijk een ideaal formaat. Het zwembad is compact genoeg om in vrijwel alle achtertuinen kwijt te kunnen, maar groot genoeg om heerlijk in te kunnen genieten. De kinderen kunnen er prima in spelen, en je kan er met meerdere mensen tegelijk in zwemmen.

Kwaliteit van het frame

Veel mensen vragen zich nog weleens af hoe sterk en stevig zo’n opzetzwembad nou eigenlijk is. We kunnen je geruststellen, deze zwembaden van Intex zijn zeer stevig. Het frame van dit zwembad bestaat uit zeer stevige metalen bebuizing, die je langdurig gebruik en veiligheid garandeert. De frames van Intex staat sowieso bekend om de stevigheid en uitstekende kwaliteit.

Kwaliteit van het folie

Ook het folie is natuurlijk heel belangrijk. Het folie van dit zwembad staat bekend als onverslijtbaar. De liners zijn uit maar liefst 3 lagen samengesteld, met 2 duurzame pvc lagen en één gerasterde binnenlaag. Dit levert hele sterke zijwanden op, die zonder problemen het water tegenhouden en daarnaast prima bestand zijn tegen een stootje.

Afvoermogelijkheden

Bij een opzetzwembad zijn de afvoermogelijkheden natuurlijk ook van belang. Je wil zodra de zomer voorbij is het water makkelijk uit het zwembad kunnen laten lopen. Ook dat is bij de zwembaden van Intex uitstekend geregeld. Het enige wat je nodig hebt is een tuinslang, waarmee je het water gemakkelijk naar een afvoerput kunt begeleiden.

Gebruiksvriendelijkheid

Hoe gebruiksvriendelijk is dit zwembad van Intex dan eigenlijk? Heel gebruiksvriendelijk, kunnen we wel stellen. Je krijgt het Intex prism frame pool 300 x 175 x 80 cm met filterpomp en trap geleverd. Daardoor is het makkelijk om het water schoon te houden en weet je dat iedereen gemakkelijk in en uit het zwembad kan stappen. Daarnaast krijg je er ook een afdekzeil bijgeleverd, waardoor het water sowieso al heel schoon blijft. Ook het opzetten van het zwembad is heel eenvoudig. Met de gebruiksvriendelijkheid zit het dus wel goed.

Prijs/kwaliteitsverhouding

Een opzetzwembad is hoe dan ook een goedkopere optie dan een zwembad laten ingraven. Maar hoe zit het dan met de prijs/kwaliteitverhouding? Goed, als je bij de Zomerspecialist een zwembad van Intex koopt. Deze zwembaden zijn stevig, zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk op te zetten. En de prijzen zijn vriendelijk. Ideaal dus!

Nieuws

Meest gelezen