Jet Wouters opent schoonheidssalon Moojet Beauty and More in Ruinen: 'Altijd al mijn droom geweest'

Jet Wouters in haar schoonheidssalon Moojet Beauty and More in Ruinen. Foto: SNORRO

Ruinen is sinds kort een schoonheidssalon rijker. Jet Wouters heeft op zondag 8 augustus haar salon Moojet Beauty and More geopend. „Ik wil mensen weer lekker in hun vel laten zitten. Vanuit een sfeervolle, ontspannen en prettige omgeving, geef ik bezoekers een warm welkom en mijn persoonlijke aandacht.”

Wouters komt oorspronkelijk uit Bemmel, tussen Arnhem en Nijmegen. Na 37 jaar in de financiële sector te hebben gewerkt was het tijd voor een andere stap. „Voor de liefde ben ik naar Ruinen verhuisd”, vertelt de schoonheidsspecialiste.

Na de verhuizing kreeg Wouters de mogelijkheid om de opleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen. „Die opleiding heb ik met succes afgerond en toen heb ik in goed overleg afscheid genomen van mijn vorige werk. Overigens heb ik daar altijd met veel plezier gewerkt, maar dit is altijd een beetje een meisjes droom geweest”, vertelt Wouters. „Vervolgens ben ik hier begonnen met mijn salon. Dat is wel spannend. Ik bedoel, ik heb het heel mooi voor elkaar hier, maar nu moet het allemaal opgang komen. We gaan ons best doen. De eerste klanten heb ik inmiddels gehad. Ook zijn er al meer afspraken gemaakt”

Niet op dieren getest en milieuvriendelijk

Wouters werkt met het Nederlandse salonmerk Cenzaa, waarmee ze haar behandelingen geeft. „Alle producten bevatten natuurlijke ingrediënten, zijn vrij van minerale oliën en parabenen, niet op dieren getest en zijn milieuvriendelijk”, vertelt Wouters. „Alles waar ik mee werk kun je in de salon ook aanschaffen, zodat we samen tot een optimaal resultaat kunnen komen.”

In ons dagelijks leven ervaren we regelmatig stress, benadrukt Wouters. „Hierdoor vergeten we vaak te relaxen en te genieten van de bijzondere momenten in ons leven. Uit het behandelaanbod van Cenzaa kun je kiezen voor bijzondere momenten, momenten die je helpen te relaxen, ontspannen en het beste geven voor je huid.”

Welkomstritueel

Wie een afspraak maakt bij de schoonheidssalon, wordt altijd ontvangen met een speciaal welkomstritueel. „Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. De behandelingen zijn altijd huid verbeterend. Lichaam en geest komen in balans gedurende de unieke Cenzaa beleving”, aldus Wouters.

Moojet Beauty and More is gevestigd in Ruinen aan de Kloosterstraat 3A in Ruinen. Kijk voor meer informatie op de website , of bel naar (06) 22985229

Nieuws

menu