Aangeboden door: Aydo Deco

Jouw woning uniek inrichten met steenstrips

Foto: shutterstock

Ben je op zoek naar een unieke sfeer in jouw woning en is jouw oog gevallen op steenstrips ? Deze strips geven jou de mogelijkheid om een accentmuur aan te brengen in de woning, zodat je bijvoorbeeld een bakstenen muur in de woning krijgt. Met een groot aantal specificaties van de strips is er altijd een optie die bij jouw interieur past. Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt en de strips ook stevig op de muur krijgt, dien je te weten welke opties er zijn. En wat is er nog meer mogelijk om jouw woning de gewenste uitstraling te geven?

Meerdere varianten voor jouw interieur

De steenstrips zijn speciale wandbekleding voor de muren, welke in meerdere varianten aan te schaffen zijn. Denk hierbij als eerste aan natuursteen, kunststof of baksteenstrips. De varianten zijn te vinden in zowel een zelfklevende optie als een optie die je zelf nog moet voorzien van een plaklaag. Als je nog meer luxe wilt in de woning zijn er ook wandpanelen te verkrijgen. Je moet daarom goed weten wat het beste bij jouw interieur past. Ieder interieur behoeft immers weer een andere wandbekleding om alles tot een geheel te brengen. Als je alles zo goed mogelijk met elkaar vergelijkt, zorg je dat je snel begint met het veranderen van jouw interieur.

Panelen met verschillende materiaalsoorten

De akoestische panelen zijn een variant die je goed in meerdere interieurstijlen plaatst. Zowel een landelijk, industrieel als modern interieur is gebaat bij de panelen. De houten latten op de wand zorgen dat je een geheel nieuwe uitstraling geeft aan de ruimte en tegelijkertijd een extra vorm van isolatie aanbrengt. Voordat je hiernaar kijkt, dien je te bekijken welk soort materialen geschikt is voor de woning. MDF en houtoptiek zijn slechts enkele voorbeelden van de materiaalsoorten die bij jouw interieur passen en waar je weer veel andere subcategorieën bij vindt. Door hier ook de specificaties van te bekijken en vergelijken, zorg je ervoor dat de panelen volledig bij jouw interieur passen.

Kiezen voor de beste wanddecoratie

Zowel de akoestische panelen als de andere strips voor op de muren zijn in een groot aantal afmetingen te verkrijgen. Het is hierbij belangrijk dat je vooraf de afmetingen van de muur opmeet. Door dit zo nauwkeurig mogelijk te doen kan je op basis hiervan de strips en panelen vinden die hierop aansluiten. Als laatste zijn de kleuren een belangrijke specificatie waar je rekening mee moet houden. Iedere kleur is volledig aan het interieur aan te passen en door deze op maat te laten maken, zorg je dat je voor langere tijd geniet van de wandbekleding. Het aankleden van de rest van de ruimtes in de woning kan beginnen!

Nieuws

menu