Louwe Kater start als directeur bij Kenniscentrum Sociaal Domein

Miquel Wijngaards en Louwe Kater. Foto: KCSD

Louwe Kater is met ingang van april mede-eigenaar en directeur van Kenniscentrum Sociaal Domein in Meppel.

Samen met huidig eigenaar en directeur Miquel Wijngaards en het team richt hij zich op de doorontwikkeling van het Kenniscentrum van een regionale naar een landelijke toppositie in het Sociaal Domein.

Miquel Wijngaards, oprichter en directeur van Kenniscentrum Sociaal Domein: „Kenniscentrum Sociaal Domein onderscheidt zich door de combinatie van opleiding van professionals en het oplossen van structurele capaciteitsvraagstukken van gemeentes. We groeien hard en Louwe Kater heeft de ervaring in huis die nodig is om onze groei te managen en te versnellen, met behoud van onze kwaliteit en identiteit. We zijn trots dat hij ons team komt versterken.”

Ervaren bedrijfskundige die het verschil wil maken

Louwe Kater is bedrijfskundige met bijna 20 jaar ervaring in de HR dienstverlening, waarvan 15 jaar binnen het publieke domein. De afgelopen vijf jaar was hij directeur bij BMC Wonen en Woningcorporaties. Daar leverde hij een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en groei van de organisatie en bepaalde mede de koers.

Louwe zal zich vooral richten op detachering, capaciteitsvraagstukken bij gemeentes en het vergroten van de uitvoeringskracht van de organisaties in het Sociaal Domein. Met goed geschoold personeel en met strategisch organisatieadvies en bijvoorbeeld hulp bij de digitale transitie.

Miquel Wijngaards blijft werken aan verdieping en verbreding van het opleidingsaanbod, zodat professionals van elk niveau zich kunnen blijven ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak.

Nieuws

menu