Moore MTH en KroeseWevers gaan samenwerken en tekenen intentieverklaring voor fusie

Eric Hutten, directievoorzitter KroeseWevers en rechts Olaf ten Hoopen, directievoorzitter Moore MTH.

De accountants- en adviesorganisaties Moore MTH en KroeseWevers willen op 1 januari fuseren. De twee organisaties willen hiermee de uitdagingen van toenemende wet- en regelgeving, digitalisering, krapte op de arbeidsmarkt en de toegenomen behoefte aan talentontwikkeling het hoofd bieden.

Moore MTH heeft 13 vestigingen, waaronder in Emmeloord, Meppel, en Steenwijk. Verder zijn er kantoren in de randstad en in Gelderland. Bij het bedrijf werken 450 personen.

KroeseWevers heeft vestigingen in onder andere Emmen en Zwolle. Verder zijn er kantoren in de Gelderse Achterhoek en in Twente. De vestigingsgebieden overlappen elkaar nauwelijks en sluiten mooi op elkaar aan. Met de samenvoeging kunnen de bedrijven hun continuïteit en kwaliteit van dienstverlening beter borgen.

Als gevolg van deze fusie ontstaat een accountants- en adviesorganisatie met ruim 900 medewerkers, 35.000 klanten, 20 multidisciplinair ingerichte vestigingen, 37 partners en bijna 100 miljoen euro omzet per jaar.

Internationaal sterkere speler

Door aansluiting bij het internationale netwerk Moore en een aparte serviceline ‘International’ met een eigen German-desk, wordt de internationale positionering versterkt. Moore heeft in 114 landen vestigingen. Hierdoor kunnen klanten internationaal continu en beter geholpen worden.

Nieuws

menu