PUUR! Accountancy en Advies verhuist naar zichtlocatie aan de Gasgracht

Puur! Accountancy & Advies neemt intrek in het voormalige bankgebouw van de Gasfabriek. Onlangs werd de huurovereenkomst getekend. Aangeleverde foto

Het voormalige bankgebouw aan de Gasgracht, dat sinds 2011 onderdeel is van de Gasfabriek, heeft een nieuwe invulling gekregen. Vanaf 1 februari neemt PUUR! Accountancy & Advies er intrek.

Het pand op de kruising van de Gasgracht en Marktstraat is de afgelopen maanden volledig verbouwd, verduurzaamd en aangepast naar de nieuwe functie van kantoorruimte. Het accountantskantoor is al negen jaar gevestigd in de Gasfabriek en zal op de nieuwe locatie een volgende groeisprong maken.

‘We hebben in 2014 onze intrede gedaan in de Gasfabriek en in de afgelopen jaren hebben we een behoorlijke ontwikkeling meegemaakt. We zijn helemaal klaar voor de volgende stap en om op onze nieuwe locatie verder te gaan. Wat ongewijzigd blijft is onze ambitie om van zo groot mogelijk toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten. Ook hen willen we laten groeien in de meest brede zin van het woord. Met ons achtkoppige team lossen we vraagstukken op voor onze klanten, die zich vooral in het midden- en kleinbedrijf bevinden”, aldus Gert Wim Blokzijl.


Het hele team van Gert Wim Blokzijl, Linda Baltus en Marcel Doeve kijkt uit naar de verhuizing. Het betekent meer ruimte en nog meer openheid. En dat is nou precies wat PUUR! Accountancy & Advies zo kenmerkt. Meer ruimte biedt ook meer kansen en werkplekken. Het accountantskantoor is dan ook op zoek naar nieuw personeel.


De Gasfabriek is vanaf 2008 volledig verbouwd en gerenoveerd en biedt sindsdien een thuisbasis aan een diversiteit van ondernemers. In totaal is er 4100 vierkante meter bruto vloeroppervlak verbouwd en is er 200 vierkante meter bruto vloeroppervlak aangebouwd. Het voormalige bankgebouw is in 2011 aangekocht om destijds de dagbesteding van Vanboeijen een plek te geven. Zo is het onderdeel geworden van de Gasfabriek. Op dit moment zijn er 17 bedrijven in de Gasfabriek gevestigd en zijn alle ruimtes zo goed als gevuld. Er zijn nog enkele ruimtes beschikbaar. Ondanks dat het gebouw al meer dan 160 jaar oud is en een monumentaal karakter heeft, voldoet het aan alle moderne eisen en heeft het label A+. Ook is de Gasfabriek een bijzondere locatie voor evenementen, zoals feesten, vergaderingen, workshops en lezingen.

Nieuws

menu