Peugeot en Opel rijders zijn bij Auto Palace aan het juiste adres

Bij Auto Palace ben je aan het juiste adres voor alles wat te maken heeft met Opel, Peugeot en occasions. Eigen foto

Meppel/Steenwijk – Sinds april vorig jaar ben je aan de Leonard Springerlaan 33 in Meppel en in Steenwijk aan de Dolderweg 50 aan het juiste adres voor alles wat te maken heeft met Opel, Peugeot en occasions. Voor nieuw en oud, onderhoud, reparatie, APK, garantiewerkzaamheden en schadeherstel.

Auto Palace Meppel heeft de activiteiten vorig jaar succesvol weten samen te voegen met de verhuizing naar de Leonard Springerlaan 33. „We zijn nu bijna een jaar onderweg sinds we de Opel-vestiging en het occasion Center aan de Industrieweg in Meppel hebben gesloten. Alle kennis is door het meeverhuizen van collega’s gewaarborgd en we hebben nu alles onder één dak”, vertelt vestigingsmanager in Meppel Peter Mencke. Hij geeft aan dat steeds meer dealerholdings de werkzaamheden centraliseren. „Deze strategie is een landelijk tendens om toekomst bestendig te kunnen zijn.”

Bij Auto Palace kunnen klanten terecht voor Peugeot en Opel. Zowel bij de vestiging in Meppel als bij de vestiging in Steenwijk. „Bij Auto Palace Meppel en Steenwijk kunt u naast alles voor Peugeot ook terecht voor de aankoop van uw nieuwe Opel of occasion”, vertelt Mencke. Hij wil via deze weg graag alle klanten die de nieuwe locatie inmiddels hebben gevonden, bedanken voor het vertrouwen. „Voor degene die de verhuizing hebben gemist: onze gemotiveerde technische medewerkers staan op werkdagen klaar. Ook zijn de showrooms met de coronamaatregelen in acht nemende open voor het bedienen van zakelijke klanten. Daarnaast zijn we via telefoon, app, email en social media volop aan het werk en bereikbaar.”

Klanten ontzorgen

Bij Auto Palace kun je terecht voor een aankoop van een nieuw of jong gebruikte Peugeot of Opel, private lease of financiering van je Peugeot of Opel, operational en financial lease, onderhoud en reparatie, schadeherstel aan de auto via eigen schade herstel en ruitreparaties. Mencke: „Daarnaast zijn de activiteiten verder uitgebouwd met een Eurorepar service voor alle merken tegen een zeer concurrerend tarief.”

Naast de eerste Eurorepar vestiging van Autopalace in Steenwijk, heeft het autobedrijf in de afgelopen periode ook de vestiging in Meppel uitgebreid met Eurorepar Car Service. Eurorepar is een multimerken netwerk voor reparatie en onderhoud aan alle merken. Door zich aan te sluiten bij het Eurorepar netwerk hebben de vestigingen van Auto Palace in Steenwijk en Meppel nu toegang tot het uitgebreide en scherp geprijsde assortiment aan onderdelen van Eurorepar Car Service. De technici beschikken daarnaast over internationale kennis en documentatie van alle merken en modellen auto’s.

Wintercheck

Via de Eurorepar service kun je momenteel kun je bij Auto Palace tot en met 31 januari terecht voor een gratis winterinspectie van je auto. „Is uw auto klaar voor de winter? Wij inspecteren uw auto op de belangrijkste veiligheidspunten met onze gratis wintercheck.”

Voor meer informatie: meppel@autopalace.nl /steenwijk@autopalace.nl