Podotherapie Joesten in Meppel gaat verder als Innofeet

Ineke Joesten en Jeroen Nijenhuis. Foto: Aangeleverde foto

Podotherapie Joesten met locaties in Meppel, Beilen en Gorredijk is per 1 januari overgenomen door Innofeet.

Elvera Scholten, podotherapeut bij Joesten gaat mee naar Innofeet. Voor veel van de huidige patiënten verandert er niets, behalve de naam en uitstraling van het bedrijf. Op de locaties gaan ervaren podotherapeuten van Innofeet ook diensten draaien.

Ineke Joesten is in 1994 begonnen met een eigen praktijk in Beilen. In de jaren die volgen is Podotherapie Joesten uitgebreid naar Meppel en Gorredijk. Ineke: „Na 30 jaar vol enthousiasme mijn vak als podotherapeut te hebben uitgeoefend, ga ik mijn man helpen met zijn bedrijf. Tijd voor een nieuwe stap. We hebben al langere tijd goed contact met Innofeet en delen dezelfde missie en visie. Het leveren van hoge kwaliteit podotherapeutische zorg. De keuze voor Innofeet is voor ons daarmee de juiste.”

Jeroen Nijenhuis, directeur van Innofeet, vult hierop aan: „We waren al een tijdje op zoek naar uitbreiding in het Noorden. Toen Ineke met haar plannen kwam, hebben we in goed overleg alles besproken.”

Innofeet

„Bij Innofeet hebben we podotherapeuten, medisch pedicures en orthopedisch schoenmakers in dienst en behandelen we onder andere (top)sporters, kinderen, ouderen en diabetespatiënten. In overleg met de cliënt stellen we een behandelplan op. De behandelingen kunnen bijvoorbeeld bestaan uit podotherapeutische inlegzolen, ortheses, schoenadvies, nagelbeugels of een instrumentele behandeling.”

Innofeet werkt ook samen met verschillende fysiotherapeuten, huisartsen, ziekenhuizen en andere zorgverleners.

Nieuws

menu