'Proef Blokzijl': preuvenement en opening van het nieuwe vaarseizoen

Lekker eten tijdens het Preuvenement Blokzijl.

Lekker eten tijdens het Preuvenement Blokzijl. Foto Wilbert Bijzitter

Zondag 2 april is de vierde editie van het Preuvenement Blokzijl. Het thema dit jaar is ‘Proef Blokzijl!’ Het preuvenement is een initiatief van de gezamenlijke horeca van Blokzijl in samenwerking met verschillende winkels en Brouwerij Klinkert.

Vanaf 12.00 uur zijn alle deelnemers aan ‘Proef Blokzijl’ zondag 2 april welkom voor een lunchwandeling door en rond het prachtige stadje Blokzijl. Voorafgaand aan de start zullen om 11.00 uur de gezamenlijke horecabedrijven door middel van het doorknippen van een lint de prachtige sluis van Blokzijl ‘officieel’ weer openen voor het nieuwe vaarseizoen.

De verschillende restaurants en winkels uit Blokzijl (en directe omgeving) staan te popelen om gasten te verrassen met heerlijke gerechtjes en entertainment. De deelnemers zijn Auberge aan het Hof, Brouwerij Klinkert, De Halte, De Ploats, De Strandhoeve, Geertien, Kaatje bij de Sluis, Prins Mauritshuis, Restaria Blokzijl, Sluiszicht, Yep! en Proviand van het land.

De kaartverkoop is al gestart en gaat zeer voorspoedig! Alle informatie en kaartverkoop via www.proefblokzijl.nl