Promoot uw bedrijf met een bedrukte boodschap op kartonnen koffiebekers

Foto: Pexels

Foto: Pexels

Wilt u op een effectieve en kostenefficiënte manier uw bedrijf promoten? Kies dan voor koffiebekers bedrukken ! Kartonnen bekers zijn duurzaam en kunnen gepersonaliseerd worden met uw bedrijfslogo en een marketing boodschap. Hieronder leest u meer over de voordelen van het gebruik van kartonnen koffiebekers als marketing tool.

Voordelen van kartonnen koffiebekers met een bedrukte boodschap

Kartonnen koffiebekers met een bedrukte boodschap zijn veelzijdig, duurzaam en ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een kosteneffectieve manier om hun bedrijf te promoten.

  1. Kosteneffectief: Kartonnen koffiebekers met een bedrukte boodschap zijn goedkoper dan andere marketingmethoden, zoals tv-advertenties of printadvertenties.
  2. Grotere advertentie exposure: Laten we eens een voorbeeld bekijken. Gemiddeld houd je een koffiebeker zo’n 7 minuten vast, oftewel 420 seconden. Dit betekent dat de boodschap gedurende 420 seconden wordt blootgesteld aan de gebruiker. Ter vergelijking: de gemiddelde blootstelling aan een advertentie in een tijdschrift duurt ongeveer 5 seconden. Dit betekent dat de blootstelling via bedrukte koffiebekers 84 keer langer is! Bovendien komt daar nog bij dat de persoon die de bedrukte koffiebeker vasthoudt, gemiddeld nog eens langs 6 andere personen loopt die de boodschap ook zien. Hierdoor heeft jouw marketingtool een enorm bereik.
  3. Flexibel: U kunt de bekers aanpassen aan uw bedrijfsimago of een specifieke marketingcampagne. Ze kunnen worden bedrukt met uw bedrijfslogo en een boodschap, zodat ze perfect passen bij uw bedrijf.
  4. Snel geleverd: CUPSZ bedrukt jouw kartonnen koffiebekers eenvoudig en snel. Binnen 5 werkdagen kan jij jouw marketingtool al op de deurmat hebben liggen.

Gebruik van gepersonaliseerde kartonnen koffiebekers voor uw bedrijf

Gepersonaliseerde kartonnen koffiebekers met een bedrukte boodschap zijn een effectieve manier om uw bedrijf te promoten. Ze kunnen worden gebruikt als promotiemateriaal, cadeaus voor klanten of als onderdeel van een marketingcampagne.

Kortom, denk is out of the box als u op zoek bent naar een effectieve manier om uw bedrijf op te laten vallen!