Aangeboden door: Sowieso Schoon

Reken op Sowieso Schoon voor het reinigen van je bank in Meppel

Foto: Sowieso Schoon

Hulp nodig bij het professioneel reinigen van je bank in Meppel ? Sowieso Schoon rijdt kosteloos bij je voor in Meppel. Zij begrijpen als geen ander dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Je kent het namelijk wel, het is zaterdagavond en je hebt geen zin om te koken en je bestelt eten bij je favoriete restaurant. Vervolgens zit je de heerlijke maaltijd op de bank achter de televisie op te smikkelen. Terwijl je helemaal verdwijnt in die fantastische tv-serie of spannende film, valt er zonder dat je het door hebt, een druppel olie of een lepel met mayonaise van je bord. Oeps! Daar gaat je mooie bank. Met een vochtige doek probeer je het bankstel nog te redden, maar helaas, de vlek is té hardnekkig. Help! Nu is het tijd om professionele schoonmaakhulp in te schakelen.

Geen kleine lettertjes maar duidelijke afspraken

Sowieso Schoon houdt ervan dat de klant weet waar die op kan rekenen. Zo wordt ervoor gezorgd dat bij de intake de situatie duidelijk in kaart wordt gebracht. Het kan zijn dat er daarom wordt gevraagd naar fotomateriaal en aanvullende informatie over de bank. Op deze manier kan er een goede inschatting worden gemaakt over de juiste werkwijze. Iedere bank en vlek kan namelijk weer anders zijn en verdient daarvoor een aanpak aangepast aan de schoonmaak behoefte van het bankstel. Zodra er duidelijk is wat er aan schoonmaakwerkzaamheden moet gebeuren, kan er een afspraak worden gemaakt voor een bezoek van het reinigings team bij je thuis. Om er zeker van te zijn dat de service is zoals je deze verwacht, heeft Sowieso Schoon een proef reinigingsservice. Hierbij zal de schoonmaak expert een demonstratie geven van de schoonmaak service. Zo heb je als klant de mogelijkheid om tussentijds de service te beoordelen, zodat je na afloop van de schoonmaak sessie niet voor verrassingen komt te staan. Mocht je naar aanleiding van het resultaat van de proef reiniging niet tevreden zijn en besluiten om geen gebruik te maken van de reinigingsbeurt, dan is dat geen probleem. Het is voor Sowieso Schoon belangrijk om alleen maar tevreden klanten te hebben. En over de kosten hoef je je geen zorgen te maken, die worden niet in rekening gebracht indien er geen akkoord is na de proef reiniging.

Aan de slag

Ziet het resultaat van de proef reiniging er goed uit en besluit je gebruik te maken van de kennis en ervaring van het schoonmakers team van Sowieso Schoon om je bank in Meppel te laten reinigen? Dan kan er akkoord worden gegeven voor de vooraf gecommuniceerde offerte. Neem voor meer info een kijkje op de website van Sowieso Schoon.

Nieuws

menu