Slagerij Lantinga opent afhaalpunt aan Industrieweg (klanten blijven ook welkom in de winkel)

Bert Jan Lantinga. Archief NDC Mediagroep

Meppel - Slagerij Lantinga opent een afhaalpunt om de kerstdrukte soepel te laten verlopen. „Veilig shoppen en zonder ergenis: wij zijn klaar voor de kerstdrukte en hebben er eigenlijk gewoon weer veel zin in”, zegt Bert-Jan Lantinga, die al maandenlang bezig is met voorbereidingen op kerst.

De drukte is volop losgebarsten bij de supermarkten, slagers, bakkers en andere winkels met voedingsmiddelen. En dat terwijl het echte werk nog moet beginnen. Covid-19 speelt ook een flinke rol binnen de voedselbranche. Creatief ondernemen is belangrijker dan ooit en daar zijn ze zich bij Lantinga terdege van bewust.

„Het assortiment is uitgebreider dan ooit, want thuis uit eten is nu eenmaal het normaal van tegenwoordig. Maar ook aan de organisatie is gesleuteld. Rijendik voor de kassa staan is er simpelweg niet meer bij en een hapje en een drankje tijdens het wachten is al helemaal uit den boze. Shoppen moet coronaproof zijn, óók tijdens de hectische dagen voor kerst.”

 

Shoppen vanuit huis

Lantinga biedt coronaproof shoppen in de drukste tijd van het jaar. Hoe? Door een compleet nieuwe website te lanceren, waarop het hele (kerst)assortiment te bekijken én te bestellen is. Op slagerijlantinga.nl kunnen mensen gewoon vanuit de luie stoel hun kerstbestelling plaatsen én meteen afrekenen.

Mensen kunnen uiteraard nog steeds in de winkel, waar volledig volgens RIVM-richtlijnen gewerkt wordt, neemt dit de grootste druk in de winkels weg. Het drukste moment zit in de laatste twee dagen voor kerst, waarop alle bestellingen worden afgehaald. Maar ook dáár heeft Lantinga een oplossing voor.

 

Afhaalpunt

Voor het afhalen van bestellingen in Meppel opent Lantinga in de week van 21 tot 24 december een afhaalpunt aan de Industrieweg 11a (achter BasicFit, tegenover zwembad Hesselingen). „Superefficiënt, honderd procent coronaproof en met parkeergelegenheid voor de deur. Door een volledig geautomatiseerd systeem en vernunftig ingerichte koelcellen wordt afhalen bovendien letterlijk ‘erin en eruit’. Zo wordt de kerstdrukte vermeden en kan in de winkels nog altijd de goede service worden geboden.”

Nieuws

menu