Aangeboden door: takeaware.nl

Stevige bakken van biologische materialen voor salades en poke bowls

Foto: pixabay

Het gebruik van natuurlijke materialen voor voedselverpakkingen is helemaal in de mode. Niemand zit nog te wachten op wit plastic om uit te eten. Voor bakken voor salades, poke bowls, pasta en meer geldt dat uiteraard ook.

Aangezien iedereen meer bewust is geworden van de schade die kunststoffen aanrichten. Kies daarom voor een biologische poke bowl verpakking om gerechten op een mooie en aantrekkelijke manier te serveren.

Een coating die lekken van vocht en vet voorkomt

Het is wel zo prettig wanneer gerechten op een nette manier op de plaats van bestemming aankomen. Helaas is het doorlekken van vocht en vet een veelvoorkomend probleem. Maar hoogwaardige, biologische verpakkingen zijn voorzien van een coating. Die is gemaakt van PLA, een natuurlijk materiaal dat eveneens eenvoudig afbreekbaar is. Dit laagje voorkomt dat dressing en saus door de verpakking heen lekt zodat klanten profiteren van een mooie presentatie.

Goed sluitende deksels voorkomen verspilling van voedsel

Het doel is om een poke bowl in goede staat aan een klant te presenteren. Bij gerechten die getransporteerd worden vraagt dat om een extra beetje aandacht. Eten thuisbezorgen begint steeds meer normaal te worden. Restaurants, cafetaria’s en andere eetgelegenheden spelen daarop in door te kiezen voor geschikte verpakkingen. Een deksel die goed afsluit is daarom een vereiste. Bovendien helpt dat om een maaltijd op temperatuur te houden.

De juiste maat container voor elk gerecht

Serveer gerechten in de ideale verpakking voor de mooiste presentatie. De omvang is waarschijnlijk de belangrijkste factor. Zorg er daarom voor dat je altijd verschillende maten van biologische verpakkingen voor poke bowls en salades op voorraad hebt. Want daarmee garandeer je een mooie presentatie van gerechten. Het spreekt voor zich dat klanten dit erg waarderen.

Poke bowls in een 100% biologisch afbreekbare verpakking

Zowel klanten als eigenaren van horecagelegenheden prefereren verpakkingen van natuurlijke materialen. Denk daarbij aan karton, suikerriet en maiszetmeel. Die komen in de natuur voor en zijn dus ook biologisch afbreekbaar. Totaal anders dan de vrijwel onverwoestbare plastic verpakkingen die voorheen gebruikt werden. De natuurlijke kleur van de materialen past bovendien veel beter bij gerechten zoals salades en poke bowls. Dat komt de presentatie alleen maar ten goede.

Nieuws

Meest gelezen