The Butchery uit Meppel wint award

Bert-Jan Lantinga neemt de award in ontvangst. Foto: Aangeleverde foto

Trunkrs, specialist in de verzending van verswaren, heeft woensdagavond The Butchery uit Meppel tot winnaar uitgeroepen in de categorie ‘food’. Tijdens een feestelijk event in Utrecht heeft Trunkrs awards uitgereikt aan bedrijven die goede veranderingen brengen in elektronische bedrijfsvoering.

Aansluitend aan de drukbezochte Webwinkel Vakdagen in de Utrechtse Jaarbeurs vond het evenement plaats. Er werden 11 Awards uitgereikt.

‘Ambacht online’, is het credo van The Butchery. Eigenaar Bert-Jan Lantinga maakt gebruik van Trunkrs als bezorgdienst: „We zijn heel trots dat we deze award in ontvangst mochten nemen. We zijn van origine Meesterslager met fysieke winkels en een grote regiofunctie, maar via onze webshop kunnen klanten in heel Nederland en België ook makkelijk vanuit huis bestellen en genieten van goed vlees. Dat geeft ons bovendien de mogelijkheid om unieke en exclusieve vleesrassen te verkopen, iets wat ik altijd al voor ogen heb gehad.”

Sinds corona zag The Butchery de online verkoop fors groeien en die groei zet nog altijd door. Een betrouwbare koeriersdienst is daarbij uiteraard onmisbaar. Lantinga: „Om de kwaliteit en smaak van ons vlees te garanderen, mag het absoluut niet te lang onderweg zijn. Same Day Delivery is onmisbaar voor de beste klantervaring. Bovendien versturen we met droogijs en doen we er alles aan om het vlees in perfecte staat bij de klant te krijgen. Trunkrs begrijpt dat.”

Nieuws

menu