Aangeboden door: zooadventure.nl

Tip voor op vakantie: waterdichte sneakers

Foto: pixabay

Ga je er binnenkort lekker op uit? Waar je ook heen gaat, waterdichte sneakers komen altijd goed van pas. Je probeert de bagage natuurlijk zo gering mogelijk te houden. Dan is het handig om één sterk paar schoenen mee te nemen.

Wil je online dames sneakers kopen ? Kijk dan eens naar de dames sneakers van Zoo Footwear. In deze webshop koop je 100% waterdichte schoenen die er ook nog eens leuk uitzien. Ga je wandelen op de wadden of zijn er hevige regenbuien voorspeld? Geen zorgen, één paar schoenen is genoeg om jouw voeten droog te houden.

Sneakers van leer

Hoe zorg je ervoor dat sneakers zo min mogelijk water doorlaten? Met leer natuurlijk! Leer wordt al eeuwenlang gebruikt voor kleding. Het houdt niet alleen kou tegen, maar ook water. Tenminste, als het behandeld wordt met een coating. Je hebt vast het comfort van een leren jas wel eens mogen ervaren. Er komt vrijwel geen water doorheen en je kleding blijft heerlijk droog. Daarnaast zit het ook gewoon erg lekker. De leren dames sneakers van Zoo Footwear zijn ideaal om mee te nemen op vakantie. Ga je van de natuur genieten in Schotland? Met de leren sneakers ben je goed voorbereid op de onregelmatige regenbuien. Het is natuurlijk zonde als je tijdens je prachtige natuurwandeling terug naar het hotel moet om van schoenen te wisselen.

Acquastop membraan

Om je voeten 100% droog te houden, wordt er ook nog gebruikgemaakt van een speciaal membraan. Dit is een soort tussenlaag die tussen de voering en het leer in zit. Het Acquastop membraan maakt de schoenen niet alleen waterdicht, het zorgt er ook voor dat je voeten alsnog blijven ademen. Hierdoor kun je de sneakers dus ook prima aan bij warmere temperaturen. Ze zijn ideaal om mee te nemen op vakantie naar bergachtige gebieden in warme landen, zoals Spanje of Turkije. Je kunt de sneakers overigens helemaal eigen maken. Blauwe sneakers voor dames van ZOO Footwear bestellen ? Dat is nog maar een van de vele kleuropties die je hebt. Zo kies je voor schoenen die heerlijk zitten en die er ook nog eens vrolijk uitzien.

Nieuws

Meest gelezen