Topsportervaring helpt Shanice Roozeboom met start eigen makelaardij

Shanice Roozeboom.

Shanice Roozeboom. Foto: Aangeleverde foto

Het was lang geleden dat Shanice Roozeboom een parcours sprong op internationaal niveau, maar begin juni deed de dertigjarige amazone oude tijden succesvol herleven tijdens CH De Wolden in Veeningen. Topsport komt haar heel goed van pas in de wereld van het vastgoed. Ze startte kortgeleden haar eigen bedrijf, Roozeboom Makelaardij & Taxaties in Meppel.

Shanice was nog maar jong toen ze met haar familie vanuit Balkbrug concoursen in binnen- en buitenland afreisde met hun springpony’s en -paarden. „Mijn hele familie was paardengek én ondernemend ingesteld”, vertelt Roozeboom.

„Nu ik terugkijk, realiseer ik me dat het me heel veel gebracht heeft, op allerlei vlakken. Je leert hard te werken, door te zetten en je creëert een bepaalde mentaliteit die me nu in mijn werk goed van pas komt. Streven naar het beste resultaat bijvoorbeeld en dat is precies wat ik nu ook doe in mijn eigen makelaardij”, legt de NVM-Makelaar uit.

„Alleen doe ik het nu niet direct voor mezelf, maar voor mijn klanten. Ik wil er het beste voor ze uithalen, of ze nou een klein appartementje willen verkopen of een groot bedrijfspand zoeken. Ik vind het heel waardevol om écht te begrijpen wat de klanten zoeken en waar ze zich goed bij voelen. Hoe beter je dat als makelaar aanvoelt, hoe beter je hen van dienst kunt zijn.”

www.roozeboommakelaardij.nl