Aangeboden door: undiemeister.com

Verschillende soorten heren ondershirts

Foto: pexels.com

Het valt niet te ontkennen dat het dragen van een ondershirt voor heren veel voordelen biedt. Het belangrijkste voordeel is om je bovenkleding te beschermen tegen zweetvlekken. Dit is erg belangrijk, want in de meeste gevallen is het erg gênant om zweetplekken op je kleding te hebben. Er zijn echter nog steeds veel mensen die ervoor kiezen om ze niet te dragen door die voordelen op te offeren om bepaalde redenen, bijvoorbeeld omdat ze het warm hebben. Er zijn minstens drie soorten ondershirts voor heren. Dit zijn de ronde hals, de v-hals en de tanktop. Elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen, maar hier zijn een paar dingen die je moet weten over elk type onderhemd.

Ondershirt met V-hals

Een van de meest populaire soorten ondershirts voor mannen is de v-hals. Deze zijn geweldig omdat ze niet te zien zijn als je er een overhemd of een t-shirt over draagt. Het enige nadeel van v-halzen is dat ze vrij dun zijn, dus als je iets dikker wilt, is dit niet de beste keuze voor jou. Aan de andere kant zijn ondershirts met V-hals een klassiek stuk herenondergoed. Ze houden je bovenlichaam warm en bieden een laag bescherming tussen je huid en je overhemd, waardoor schuren wordt voorkomen. Stijlen met V-hals zijn veelzijdig en zien er geweldig uit onder overhemden met knoopjes, T-shirts of zelfs truien.

Ondershirt met ronde hals

Ondershirts met ronde hals zijn ook een van de meest voorkomende soorten ondershirts voor heren. Ze hebben een ronde hals, een hoge kraag die dicht bij de nek past, en geen mouwen. Ze kunnen van verschillende materialen zijn gemaakt en variëren in lengte van halverwege de dij tot ruim onder de taille. De mouwen kunnen kort of elleboog lengte zijn. Overhemden met ronde hals worden voornamelijk als onderkleding gedragen, maar ze worden ook casual gedragen door mannen die hun armen altijd bedekt willen houden of die meer bewegingsvrijheid willen terwijl ze korte mouwen dragen. Ze zijn populair bij atleten omdat ze bescherming bieden tegen zonnebrand en omdat ze zweet efficiënter van het lichaam afvoeren dan t-shirts. Ze zijn ook handig om onder andere lagen te dragen tijdens koudere seizoenen, wanneer je misschien een extra laag nodig hebt voor warmte, maar toch je bewegingsvrijheid wilt behouden.

Ondershirt met ronde hals

Een ander type ondershirt voor mannen is precies tussen een ronde hals en een v-hals, dit wordt een ondershirt met ronde hals genoemd. Meestal gedragen bij casual kleding, zijn shirts met ronde hals ook uitermate handig bij het dragen van sportkleding. Door comfort en losheid rond de schouders te bieden, zorgen ondershirts met ronde hals voor een gemakkelijke ademhaling tijdens fysieke activiteit. De strakheid rond de nek voorkomt ook dat zweet in je ogen komt tijdens warme/vochtige weersomstandigheden.

Tanktop ondershirt

Tanktop ondershirts voor heren zijn een geweldige aanvulling op elke garderobe. Ze zijn klassiek, eenvoudig en gemaakt van hoogwaardige stoffen die je een strakke, professionele uitstraling geven. Tanktop ondershirts voor heren zijn natuurlijk niet alleen voor het professionele publiek. Je kunt ze dragen op je vrije dagen van je werk, of wanneer je zin hebt om warm te blijven. Bovendien zijn ze veelzijdig genoeg om te worden gedragen met pakken en overhemden, maar ook met casual t-shirts en overhemden met knopen.

Nieuws

menu