Hoofdprijs prijzenfestival Van Boxtel hoorwinkels valt dit jaar in Meppel

De heer Van der Bij neemt zijn prijs in ontvangst in de Van Boxtel hoorwinkel in Meppel. Foto: Van Boxtel hoorwinkels

Van Boxtel hoorwinkels organiseert jaarlijks een prijzenfestival voor haar klanten. De hoofdprijs, een paar premium hoortoestellen, is gevallen in Meppel.

De hoofdprijs is dit jaar gewonnen door meneer Van der Bij. Hij is al jaren klant bij Van Boxtel; eerst in Zwolle en na de sluiting van deze winkel komt hij speciaal voor de goede service naar de Van Boxtel hoorwinkel in Meppel. Om kans te maken op de hoofdprijs moesten de klanten een stelling over hun gehoor aanvullen.

Vrijdag 13 januari heeft de heer Van der Bij uit handen van Paul Vondenhoff, directeur van Van Boxtel hoorwinkels, de hoofdprijs ontvangen. Uiteraard hoort een gehoortest, eventuele controles en nazorg ook bij deze prijs; het is een compleet pakket.

De heer van der Bij: „Ik ben verrast en heel blij met het winnen van deze prijs. Ik was eerst nog een beetje terughoudend met het nemen van hoortoestellen, vooral vanwege mijn ijdelheid. Door m’n eerste setje hoortoestellen is die terughoudendheid compleet verdwenen. Mijn huidige toestellen waren al een enorme verbetering voor mijn gehoor, maar het wordt met deze hoortoestellen nóg beter. Wat geweldig zeg!”

Hij vervolgt: „Ik heb het er voor over om naar Meppel te rijden vanwege de goede service. Vrijdag de 13de is voor mij een geluksdag geworden, want ik heb eigenlijk nog nooit iets gewonnen. Ik sta er nog versteld van, maar ik ben wel enorm blij!”

Nieuws

menu