Yvonne Kamies Makelaardij uit Dwingeloo is verhuisd naar ander pand op de Brink

Yvonne Kamies makelaardij zit nu in het witte koesthuis aan de Brink in Dwingeloo. Aangeleverde foto

Yvonne Kamies Makelaardij Markant Landelijk Wonen is sinds november 2020 in Dwingeloo gevestigd, maar inmiddels verhuisd van Brink 15a naar brink 28. Het eerste kantoor was iets te krap geworden.

Kamies is gespecialiseerd in woonboerderijen en dorpswoningen, ze koos bewust voor Dwingeloo. „Ik hou van deze omgeving en ben hier gelukkig.” Dat haar opdrachtgevers ook gelukkig zijn met haar, blijkt uit de positieve waardering die zij krijgt voor haar betrokken manier van dienstverlening. Sinds 1 juli is het kantoor gevestigd in het koetshuis tegenover de St. Nicolaaskerk. Het witte koetshuis is een markant pand in Dwingeloo, vastgebouwd aan de voormalige pastorie, tegenover de Siepelkerk met het naastgelegen beeld van de juffer van Batinge.

Kunstenaar Wessel Bezemer creëerde en exposeerde in het koetshuis zijn bijzonder fraaie bronzen beelden. Een aantal beelden wordt nog steeds op afspraak tentoongesteld.

Landelijk wonen

Yvonne Kamies is al meer dan 31 jaar werkzaam in het landelijk wonen-segment van de makelaardij. Ze heeft bewust gekozen voor het kwaliteitskeurmerk van de NVM. Op de vraag wat het werk als makelaar zo leuk maakt, is het antwoord duidelijk: „Elke dag ontmoet je weer nieuwe mensen, die op zoek zijn naar hun droomhuis in een mooie omgeving en heel blij zijn als de aankoop daadwerkelijk gelukt is. Het is ontzettend leuk mensen hierbij te helpen, door het geven van eerlijk advies. Ook de mooie woningen maken het werk zeer de moeite waard.” De woningen die Kamies in portefeuille krijgt, betreffen overigens niet alleen landelijke woningen, maar ook andere huizen. „Heel vaak zijn huizen uniek en dus markant”, vindt ze.

Nieuws

menu