Aangeboden door: tv-meubels.nl

Zelf aan de slag met meubels, een populaire nieuwe hobby

-

Het thuiswerken heeft veel Nederlanders aangezet tot het zoeken van nieuwe hobby’s. In het bijzonder in de periode waarin de avondklok van kracht was. Vrienden opzoeken in de avond was niet mogelijk, waardoor men thuis aan de slag ging met een hobbyproject.

Voor de één betekende dit het ontdekken van de voordelen van een moestuin, daar waar de ander aan de slag ging met het sleutelen aan een oude auto of brommer. Ook het opknappen van oude meubels is populair. Alhoewel met voor bijvoorbeeld tv meubels maar al te graag vertrouwt op een betrouwbare online verkoper. In het bijzonder, wanneer men hier de mogelijkheid heeft om de meubels op maat te laten maken.

Oud meubelstuk kopen en opknappen in de schuur

Waar men op maat gemaakte tv meubels veelal bij een meubelzaak koopt, zijn er meubels die goed te herstellen vallen. Denk bijvoorbeeld aan een houten eettafel of een compacte bijzettafel. Het kan al voldoende zijn om deze meubels te schuren en vervolgens opnieuw te lakken of in de beits te zetten. De meubels lijken weer als nieuw en kunnen voor een hogere prijs verkocht worden. Er zijn diverse manieren om de herstelde meubels online aan te bieden. Denk aan een website als Marktplaats, groepen op Facebook, enzovoorts. Een hele rendabele manier om de tijd thuis door te komen in periodes waarin de lockdown van kracht is.

Meer tijd thuis door het thuiswerken

Het thuiswerken levert veel mensen een forse besparing op de reistijd op. Zij profiteren in de ochtend van het feit dat ze wat later op kunnen staan, terwijl ze in de namiddag direct aan een hobbyproject kunnen beginnen na het afsluiten van de laptop. Veel werkenden gaan er dagelijks al snel drie kwartier tot een uur op vooruit qua beschikbare tijd. Voldoende om een nieuwe hobby uit te proberen! De verwachting is dat we na de pandemie niet massaal weer naar kantoor zullen gaan. Logischer is het om een hybride werkvorm aan te houden. Hierbij werkt men gedeeltelijk vanuit huis en gedeeltelijk op kantoor, op momenten dat het prettiger is om een overleg in persoon uit te voeren.

Onzekerheid over verder verloop pandemie

Over het verdere verloop van de pandemie heerst nog veel onzekerheid. Experts zijn het niet eens over de wijze waarop de omikron variant zich in de komende periode zal ontwikkelen. Veel mensen verwachten dat de delta variant verdreven wordt door deze nieuwe variant van het coronavirus. De omikron variant zou veel besmettelijker zijn. Een mogelijk positief punt van deze nieuwe variant is het feit, dat de klachten waarmee een besmetting gepaard gaan milder zouden zijn dan bij eerdere varianten. De komende periode zal moeten blijken of de huidige maatregelen moeten worden aangescherpt of juist iets versoepeld kunnen worden.


Nieuws

Meest gelezen